Güncel

İşten atılan SML işçileri Zara önüne çağrı yaptı

DEV TEKSTİL üyesi direnen SML işçileri, 16 Şubat Salı günü Zara Genel Müdürlüğü önüne seslerini taşıyacak.

15 Şubat 2021 Saat: 09:41
İşten atılan SML işçileri Zara önüne çağrı yaptı
İşten atılan SML işçileri Zara önüne çağrı yaptı

İSTANBUL

Sendikalaştıkları için keyfi bir biçimde işten çıkarılan DEV TEKSTİL üyesi SML Etiket işçileri sendikasızlaştırmaya, taşeron çalışmaya ve keyfi işten atmalara karşı direnmeye devam ediyor.

“İşten atmaların tek sorumlusunun SML yönetimi olmadığının, iş yaptığı firmaların da hukuksuzluklardan sorumlu olduğunu” belirten direnişçiler her hafta SML ile iş yapan bir firmanın önüne taleplerini taşıyor.

Geçtiğimiz hafta H&M Genel Müdürlüğü önünde olan direnişçiler bu hafta Beşiktaş’ta bulunan Zara Genel Müdürlüğü önünde olacaklarını duyurdu.

Direnişçi işçilerin çağrısı şu şekilde:SML Etiket direnişimiz sürüyor. Direnişimizin 14. gününde Zara Genel Müdürlüğü önünde olacağız. Keyfi işten atmaya, sendika düşmanlığına, taşeronlaştırmaya karşı mücadelemizi sürdürüyoruz. SML Etiket firmasıyla iş yapan tüm firmaların kapısına dayanacağız.İşten çıkartılan üyelerimizin tek sorumlusu SML patronu ve yöneticileri değildir. Üretim yaptığı firmalardan bir tanesi olan Zara da sorumludur.Zara Genel Müdürlüğü önünde yapacağımız basın açıklamasına tüm dostlarımızı bekliyoruz.

Tarih: 16 Şubat Salı

Saat: 13.00

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız