Güncel

İzmir’de 12 Aralık İşçi Emekçi Buluşması için çağrılar sürüyor

İzmir Asgari Ücret Değil İnsanca Yaşam Ücreti bileşenleri, Bayraklı Soğukkuyu ve Serinkuyu, Menemen İzban’da bildiri ve anonslarla, vatandaşları 12 Aralık’ta Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan buluşmaya davet etti.

3 Aralık 2021 Saat: 01:01
İzmir’de 12 Aralık İşçi Emekçi Buluşması için çağrılar sürüyor
İzmir’de 12 Aralık İşçi Emekçi Buluşması için çağrılar sürüyor

İZMİR


İzmir Asgari Ücret Değil İnsanca Yaşam Ücreti  bileşenleri,  Bayraklı  Soğukkuyu ve Serinkuyu, Menemen İzban’da bildiri ve anonslarla,  vatandaşları  12 Aralık’ta Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan işçi emekçi buluşmasına davet etti. 

Bileşenler, Çiğli'de Totomak fabrikası önünde de  bildiri dağıtımı engellenmek istenmesine rağmen, işçileri  12 Aralık'ta yapılacak olan İşçi Emekçi Buluşmasına çağırdı. 

Sabah erken saatlerinde bir çok bölgede işlerine giden işçi ve emekçilere bildiriler vererek,  sermaye ve iktidarının  emekçileri sefalet ücretine mahkum edildiklerini, asgari ücret adı altında yürütülen görüşmelerin kapalı kapılar ardında yürütüldüğünü dile getirdiler. 

Bileşenler tarafından  yapılan anonslarda,  "Gelin emeğin ayaklar altına alındığı, bir avuç asalak şatafat içinde yaşarken bizlerin sefalete sürüklendiği bu dönemde emeğin gücünü dosta düşmana gösterelim. Asgari ücret değil, insanca yaşama yetecek ücret için, ücretli kölelik düzenine son vermek için mücadele edelim”denildi.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.


YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız