Güncel

İzmir’de ölüm orucunda olan Grup Yorum üyeleri için dayanışma konseri düzenleniyor

Ölüm orucunda olan Grup Yorum üyelerine destek için 12 Mart Perşembe günü Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde için dayanışma konseri düzenlenecek.

9 Mart 2020 Saat: 14:15
İzmir’de ölüm orucunda olan Grup Yorum üyeleri için dayanışma konseri düzenleniyor
İzmir’de ölüm orucunda olan Grup Yorum üyeleri için dayanışma konseri düzenleniyor
İZMİR
İzmir’de demokratik kitle örgütleri, baskı ve konser yasaklarına karşı ölüm orucunda olan Grup Yorum üyeleri için dayanışma konseri düzenleyecek. 12 Mart Perşembe günü Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde düzenlenecek etkinliğe çok sayıda sanatçı eşlik edecek.
Demokratik kitle örgütleri, baskı ve konser yasaklarının son bulması talebi ile ölüm orucunda olan Grup Yorum üyeleri için çok sayıda sanatçının katılacağı dayanışma konseri, 12 Mart Perşembe günü saat 19.30’da başlayacak.
Etkinliğe; Gazapizm, Suavi, Hüsnü Arıkan, Grup Abdal, Duvara Karşı Tiyatrosu, Niyazi Koyuncu, Pınar Aydınlar, Hilmi Yarayıcı, Erdal Bayrakoğlu, Barış Atay, Hamit Demir, Tuğrul Keskin, Cevdet Bağça, Praksis ve Sokak Orkestrası katılacak.
Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'özgürlük" Grup YORUM Yaşasın İstiyoruz! KONSER Gazapizm Hüsnü ARKAN Duvara Karşı Tiyatrosu Niyazi KOYUNCU Pınar AYDINLAR Hilmi YARAYICI Erdal BAYRAKOĞLU Barış ATAY Hamit DEMİR Tuğrul KESKİN Cevdet BAĞCA PRAKSIS SOKAK ORKESTRASI 12 MART 2020 SAAT 19:30 Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi KESK tmmob KONAK adfe'

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız