Güncel

İzmir Gündoğdu' da 1 mayıs kitlesel kutlanacak

İzmir’de yapılacak merkezi 1 Mayıs mitingi için bir süredir devam eden görüşmeler karara bağlandı.

15 Nisan 2016 Saat: 19:16
İzmir Gündoğdu' da 1 mayıs kitlesel kutlanacak
İzmir Gündoğdu' da 1 mayıs kitlesel kutlanacak

İzmir’de yapılacak merkezi 1 Mayıs mitingi için bir süredir devam eden görüşmeler karara bağlandı. DİSK, Türk-İş’e bağlı şubeler, KESK, TMMOB ve TTB 1 Mayıs’ı Gündoğdu Meydanı’nda birlikte kutlayacak.

Geçtiğimiz günlerde Türk-İş Ege Bölge Temsilciliğinde gerçekleştirilen başkanlar kurulu toplantısında Bölge Temsilcisi Süleyman Yıldırım, Türk-İş merkezinin aldığı karar doğrultusunda 1 Mayıs’ta Çanakkale’ye gidileceğini söylemiş ancak şubelerin büyük çoğunluğu bunu kabul etmemişti. Şube başkanları, 1 Mayıs’ın her yıl olduğu gibi bu yıl da diğer emek ve meslek örgütleri ile birlikte İzmir’de kutlanması gerektiğini belirtmişti.

Son yapılan toplantıda, daha önce DİSK, KESK, TMMOB ve TTB tarafından oluşturularak alan için başvuru yapmış olan tertip komitesine Türk-İş şubeleri adına Belediye-İş de dahil oldu. Belediye-İş’in yanı sıra, Yol-İş, DERİTEKS, TÜMTİS, Tes-İş 1 ve 2 No’lu şubeler, TEKSİF, Sağlık-İş gibi sendikaların yer aldığı 15’e yakın şube Gündoğdu’daki 1 Mayıs kutlamasına katılacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız