Güncel

İzmir İşçi ve Emekçi Buluşması için basın açıklamasına çağrı

İzmir İşçi ve Emekçi Buluşması Bileşenleri, 12 Aralık’ta Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda saat 14.00'de gerçekleştireceği miting için, Karşıyaka’da basın açıklaması gerçekleştirerek, taleplerini açıklayacak.

16 Kasım 2021 Saat: 20:29
İzmir İşçi ve Emekçi Buluşması için basın açıklamasına çağrı
İzmir İşçi ve Emekçi Buluşması için basın açıklamasına çağrı

İZMİR


17 Kasım Çarşamba günü, saat 17.00’de,İzmir Karşıyaka’da, İş bankası önünde gerçekleştirilecek basın açıklamasına çağrıda bulunan, Onurlu ve İnsanca Bir Yaşam İçin İşçi ve Emekçi Buluşması Bileşenleri “Ekonomik krizin derinleştiği, her gün biz emekçileri biraz daha sefalete sürükleyen bir sistemde yaşıyoruz. Krizin arttığı bu dönemde 2022 için geçerli olacak asgari ücret görüşmeleri başlıyor. İşçi ve emekçiler olarak emeğimize ve geleceğimize sahip çıkmak alanlara çıkıyoruz.”dedi.

Tüm emekten yana kurumları da bu kampanyaya davet eden İzmir İşçi ve Emekçi Buluşması Bileşenleri şu imzacılardan oluştu.

Bağımsız Devrimci Sınıf Platformu, Birleşik İşçi Kurultayı, Dev Tekstil,  Dostluk ve Kültür Derneği, Ekmek Ve Onur, Ezilenlerin Sosyalist Partisi, Ege İşçi Birliği, Kaldıraç, Köz, Partizan, Sosyalist Kadın Hareketi, Toplumsal Özgürlük Partisi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız