Güncel

İzmir'de kadınlara 8 Mart çağrıları sürüyor

Sosyalist Kadın Meclisleri, İzmir'de 8 Mart'a çağrı çalışmalarını sürdürüyor. Menemen, Bayraklı, Çiğli, Kemalpaşa, Buca, Konak'ta 8 Mart'a çağrı stickerlarını sokaklara asan SKM'liler, ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

5 Mart 2021 Saat: 07:58
İzmirde kadınlara 8 Mart çağrıları sürüyor
İzmir'de kadınlara 8 Mart çağrıları sürüyor

Sosyalist Kadın Meclisleri (SKM), 8 Mart'a çağrı çalışmaları kapsamında İzmir'in pek çok ilçesinde çalışma yürüttü.

Çalışmalarına devam eden SKM'liler, "Faşizmi isyanımızla yeneceğiz" diyerek kadınları 8 Mart günü yapılacak eyleme çağırdı.

Menemen, Çiğli, Kemalpaşa, Buca, Konak ve Bayraklı ilçelerinde ev ziyaretleri, pazar yerleri ve caddelerde bildiri dağıtımları, ajitasyon çalışmaları yaptı. SKM'liler İzmir'i stickerlarıyla donattı.

Yamanlar, Onur ve Doğançay mahalleri ile Alsancak ve Karşıkaya'da da bildiri dağıtımları yapan SKM'liler, 5 Mart Cuma günü İzmir Kadın Platformu'nun Konak eski Sümerbank önünde saat 15.00'da gerçekleştireceği İşçi Kadın Buluşmasına katılma çağrısında bulundu.

SKM'li kadınlar, 6 Mart Cumartesi günü saat 18.30'da Kadınlar Birlikte Güçlü'nün Karşıyaka İskelesi önünde gerçekleştireceği eyleme ve 8 Mart Pazartesi günü saat 18.30'da İzmir Kadın Platformu'nun Alsancak ÖSYM önünde başlayacak yürüyüşüne katılım çağrısı yaptı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız