Kültür

Kadıköy Kitap Günlerine ilgi yoğun

Kadıköy Belediyesinin tarihi Haydarpaşa Garı’nda düzenlediği Kitap Günlerine İstanbulluların ilgisi yoğun.

5 Haziran 2017 Saat: 13:18
Kadıköy Kitap Günlerine ilgi yoğun
Kadıköy Kitap Günlerine ilgi yoğun

Kadıköy Belediyesinin tarihi Haydarpaşa Garı’nda düzenlediği Kitap Günlerine İstanbullular yoğun ilgi gösteriyor. 3 Haziran Cumartesi günü başlayan Kitap Günleri 11 Haziran günü bitecek Kitap Günlerine bu yıl 200’e yakın yayınevi katılıyor. Bir hafta boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak olan Haydarpaşa Kitap Günleri, onlarca söyleşiye de ev sahipliği yapıyor.

Haydarpaşa Kitap Günleri, Kısa Film Kolektifinin film gösterimlerine ve söyleşilerine de ev sahipliği yapıyor. Kitap Günleri boyunca, özellikle çocuk ziyaretçilerin faydalı ve eğlenceli vakit geçirebileceği pek çok atölye düzenleniyor. Felsefe, Origami, Karikatür, Yaratıcı Yazarlık, Dedektiflik, Hikâye Yazma, Portre Çizim ve Masal Terapisi atölyeleri, bu atölyelerden sadece birkaçı…

RİNG SEFERLERİ VAR

Kadıköy Belediyesi, 9. Kitap Günleri boyunca Bostancı Lunapark, Bostancı Vapur İskelesi ve Kadıköy Haldun Taner Sahnesi önünden Haydarpaşa Garına ring seferleri düzenliyor. 3-9 Haziran günleri 11.00, 13.30, 16.30 ve 19.30’da Bostancı Vapur İskelesi önünden; 10.30, 14.00, 17.00, 20.00’da Bostancı Minibüs Yolu Lunapark önünden; 11.30, 13.30, 15.30, 17.30, 19.30’da Kadıköy Haldun Taner Sahnesi önünden 9. Kitap Günlerine araçlar hareket edecek. Ayrıca http://kitapgunleri.org adresinden ayrıntılı bilgi edinilebilir.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız