Yaşam

Karagöl Maltepe’yi yasa boğdu

Karagöl, sevenleri tarafından gözyaşları ile uğurlandı.

8 Ocak 2016 Saat: 08:33
Karagöl Maltepe’yi yasa boğdu
Karagöl Maltepe’yi yasa boğdu

78 devrimci  kuşağının önde gelen ve sol kamuoyunun sevilen  isimlerinden, 12 Eylül askeri döneminde uzun yıllar hapis yatan, geçmişte İSKİ’de de müdürlük görevlerinde bulunan,  son olarak  Devrimci Kültür ve Dostluk Derneği’nin kuruluşunda görev alan  Fahrettin Karagöl yaşamını yitirdi. İstanbul, Maltepe’deki evinde vefat eden Karagöl, daha önce ameliyat olmuş ve bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Sevenleri akın etti

Özellikle Maltepe bölgesinde çok tanınan, geniş bir aile çevresi olan, çevresinde çok sevilen, insancıl  ve yardımsever  kişiliği ile öne çıkan Karagöl için düzenlenen törene arkadaşları, aile dostları, mesai arkadaşları, siyasi parti temsilcileri, demokratik kitle Örgütü  başkanları, komşuları ve bölgeden vatandaşlar   yoğun yağmur yağışına rağmen adeta akın etti. Hastalığı boyunca yanından ayrılmayan eşi Filiz Karagöl ile oğulları Çağrı ve Çağdaş Karagöl, tabutu başında gözyaşları içinde taziyeleri kabul ederken, Fahrettin Karagöl Karacaahmet mezarlığı’nda toprağa verildi.

Mezarı başında konuşan arkadaşları, Karagöl’ün iyiden, güzelden, doğrudan ve halktan yana duruşuna ve mücadelesine dikkat çektiler.

Gün ve gece boyunca ise Karagöl’ün evi sevenleri ile dolup taştı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız