Güncel

Kocaeli Üniversitesinde üç akademisyene yönetim soruşturması

Kocaeli'de Ali İsmail Korkmaz anmasına yapılan polis müdahalesini kınamak için gerçekleştirilen basın açıklamasına katılan 3 akademisyen için üniversite yönetimi soruşturma başlattı.

5 Mayıs 2016 Saat: 00:32
Kocaeli Üniversitesinde üç akademisyene yönetim soruşturması
Kocaeli Üniversitesinde üç akademisyene yönetim soruşturması

Geçtiğimiz aylarda Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü'nde Ali İsmail Korkmaz anmasına yapılan polis müdahalesi sonrası olayı kınamak için gerçekleştirilen basın açıklamasına katılan 3 akademisyen hakkında üniversite yönetimi soruşturma başlattı.

Gezi Parkı eylemleri sırasında Eskişehir’de dövülerek öldürülen üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz’ın doğum günü nedeniyle Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü'nde geçtiğimiz aylarda öğrenciler anma yapmak istemiş ancak polis öğrencilere müdahale etmişti. Bunun ardından akademisyenler açıklama yapmış ve olayı kınamıştı. Üniversite yönetimi bu basın açılamasına katılan 3 akademisyen hakkında soruşturma başlattı. Akademisyenler soruşturma kapsamında dün savunmalarını verdi.
Henüz akademisyenler ve üniversite yönetiminden açıklama gelmezken, akademisyenlerin önümüzdeki günlerde bir basın açıklaması yapması bekleniyor. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız