Siyaset

Kocaeli yeniden solun kalesi olacak

Orhan, Kocaeli’yi yeniden solun kalesi yapmak için aday olduklarını söyledi.

28 Aralık 2015 Saat: 22:38
Kocaeli yeniden solun kalesi olacak
Kocaeli yeniden solun kalesi olacak

CHP İl Gençlik Kolları’nın 3 Ocak’ta yapılacak olan kongresinde Murat Erinç’in ardından mevcut İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan adaylığını açıkladı. Orhan, Kocaeli’yi yeniden solun kalesi yapmak için aday olduklarını söyledi.

CHP İl Gençlik Kolları’nın 3 Ocak’ta yapılacak olan kongresinde aday olacak isimler netleşmeye başladı. Daha önce açıklama yapan Murat Erinç’in ardından mevcut İl Gençlik kolları Başkanı Gökhan Orhan açıklama yaptı. il binasında açıklama yapan Orhan, yüreğinde devrimci mücadeleyi taşıyan arkadaşlarından aldıkları bayrağı daha yukarı taşımak için aday olduklarını belirten Orhan, Kocaeli’yi tekrar solun kalesi yapmak ve Kocaeli’nin rotasını çizmeyi hedeflediklerini kaydetti. Toplantıya İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal ve çok sayıda genç katıldı.

 TEKRAR SOLUN KALESİ OLACAK

Gençlik kollarına aday olan tüm arkadaşlarına başarılar dileyen Orhan, kongrenin adil ve umutlu olacağına inandığını kaydetti. ‘Ben değil biz’ olarak mücadele bayrağını yükseltmek amacı ile aday olduğunu ifade eden Orhan, “Adaylığım bir bütünlüğün ve tahayyülün başlangıcıdır. Biz sadece partimizin yönetim kadrolarına değil, Kocaeli’yi yeniden solun kalesi yapmaya ve Kocaeli’nin rotasını çizmeye adayız. Umutsuzluğa ve teslimiyete yer vermeden Bedrettin’in, Pir Sultan’ın, Köroğul’nun, Mustafa Kemal’in bugüne ulaşan ve hiç kuşku yok ki yarınlara ulaşacak temsilcileriyiz” dedi.

GEREKİRSE BARİKATTA GEREKİRSE SOKAKTA 


Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, “Bence CHP Gençlik Kolları; nasıl bir milletvekili çıkartırızdan daha çok; sokakta ki mücadeleyi, geçmişten bugüne gelen ve bize miras bırakılan devrimci değerlere sahip çıkmak için mücadelenin öne çıkması gerekiyor. Bu anlamda gerekirse barikatta gerekirse sokakta slogan atarak işçinin, emekçinin yanında olarak ezilen  halkın yanında olarak bize miras bırakılan bu değerleri savunmamız gerekiyor. CHP Gençlik kollarının çok önemli bir kurum olduğunu savunuyoruz” dedi.

 BARIŞ VE KARDEŞİLİĞİN SESİ OLACAĞIZ

Alın yazısında devrimcilik olan partilerinin dün olduğu gibi bugünde neferleri almaya aday olduklarını belirten Orhan, “kavganın ve umudun olduğu her yerde var olacağız. Nefer gibi çalışıp, emek harcayacağım ama bildiğimiz gerçeklerden vazgeçmeyeceğimiz siyasi süreci örgütleyeceğiz. Konuşacağız, tartışacağız, doğruyu bulacağız ama partimiz için partimize oy veren Kocaeli halkı için siyaset yapacağız. birilerini bir yere taşımak için siyaset yapmayacağız. Bizler sokakta barış, kardeşlik, eşit yurttaşlık ve insan haklarının sesi olacağız. Tüm haklarımızı alana, ülkemizi faşizmden kurtarana, partimizi iktidar, Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapana kadar çalışacağız” dedi.

GÖKHAN ORHAN KİMDİR?
1988 Gebze doğumlu. Yaşamını Gebze’de sürdüren ve Üniversite Elektronik Bölümü mezun olan Gökhan Orhan, 2012 yılında yapılan seçimle büyük oranla aldığı oyla Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını kazandı.2014 yılında görevinden istifa eden eski il Gençlik Kolları Başkanı Ozan Aksu’nun ardından il Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Orhan, hala İl gençlik kolları başkanlığı yapmaktadır.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız