Güncel

KOSEV'den Soma'lı çocuklar için sergi

Kocaeli Sanat evi Derneği, ' Mayıs' a Bakış ' isimli sergisini önceki gün Kocaeli Sanayi Odası' nda açtı. Sergiden elde edilen gelir Soma'daki çocuklara bağışlanacak

27 Mayıs 2014 Saat: 11:53
KOSEV'den Soma'lı çocuklar için sergi
KOSEV'den Soma'lı çocuklar için sergi

KOSEV'in 'Kırkbirinci paralelde izler,düşler' sloganında yola çıkarak hazırlamış olduğu 'Mayıs'a Bakış' isimli sergi Kocaeli Sanayi Odası Sergi Salonu'nda açıldı. Açılışa KOSEV üyeleri ile KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu da katıldı. Cuma gününe kadar açık kalacak olan sergide KOSEV üyelerinin yapmış olduğu 41 adet eser satışa sunuldu.

RESİM ATÖLYELERİ DE KURULACAK

Serginin açılışında konuşan KOSEV Başkanı Nalan Kumlalı Atahan, " KOSEV üyeleri tarafından yapılmış olan eserlerin gelirini Soma'da hayatını kaybeden 301 vatandaşımızın ailelerinin ve çocuklarının katılacağı sanat etkinliklerinin düzenlenmesinde kullanılacaktır. Çocukların kendilerini rahat ifade edebilecekleri bir ortam oluşturarak içinde bulundukları travma ve endişeleri renklerle dışa vurmalarına yardımcı olacağız" dedi.

Sergi sonrası KOSEV heyetinin bölgeye giderek sergiden elde edilen gelir ile çocuklara yönelik resim atölyeleri kurup eğitim vereceği ve gelirden arta kalanın da bölgedeki bir okula bağışlanacağı da belirtildi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız