Kültür

KÜBALILAR VE KÜBA DOSTLARI BULUŞUYOR

Başkanlığını Kübalı Blanca Nieves Garcia Cruz’un yaptığı Küba Kültür Derneği, Kübalılar ile Küba dostlarını İstanbul’da buluşturuyor.

23 Aralık 2015 Saat: 14:13
KÜBALILAR VE KÜBA DOSTLARI BULUŞUYOR
KÜBALILAR VE KÜBA DOSTLARI BULUŞUYOR

Otantik Küba eğlencesi, Küba’ya özgü yemekler, danslar ve Küba kültüründen örneklerin yer alacağı dostluk buluşması 24 Aralık Perşembe günü, saat 17.00’de, Ayvansaray/Balat’taki Anemas’da gerçekleşecek.

KÜBA DOSTLARINA ÇAĞRI

 Küba Kültür Derneği Genel Başkanı  Blanca Nieves Garcia Cruz,  bu buluşmaya üyelerin yanısıra tüm Küba dostlarını davet ederek, Küba ve Türkiye arasında dostluk ve kardeşlik köprüsü kurmak istediklerini vurguladı. Başkan Blanca Nieves Garcia Cruz, “ Yaklaşan yeni yıl öncesi, yılın bu güzel dönemi vesilesiyle, Türkiye’de yaşayan Küba Toplumu ve Küba dostları olarak, iyi dileklerimiz, yeni yıl planlarımız, her zamanki neşe ve kültürümüzü paylaşacağımız, bunun yanında, derneğimiz ile ilgili önemli konuları görüşüp önümüzdeki döneme dair derneğimiz ile ilgili yeni proje ve fikirleri paylaşabilmek üzere 24 Aralık 2015 günü 17:00-23:00 saatleri arasında bir yemekli toplantıda bir araya geleceğiz. Dernek çalışmaları hakkında fikir paylaşımımızın hemen ardından, otantik Küba eğlencesi başlayacak; Küba dans, müzik ve kokteylerini Kübalılarla paylaşma fırsatı bulacaksınız.”

 

NET HABER AJANSI

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız