Güncel

Las Tesis'in başlattığı dalga yayılıyor...Sırada Beşiktaş var!

Kadın Meclisleri’nin çağrısıyla geçtiğimiz hafta Kadıköy’de ve geçtiğimiz günlerde Ankara’da gösteriler gerçekleştirilmişti. Gösterinin bu haftaki adresi ise Beşiktaş.

14 Aralık 2019 Saat: 23:58
Las Tesis'in başlattığı dalga yayılıyor...Sırada Beşiktaş var!
Las Tesis'in başlattığı dalga yayılıyor...Sırada Beşiktaş var!

BEŞİKTAŞ/ İSTANBUL

Şilili kadınların başlattığı danslı protesto gösterileri #LasTesis tüm dünyaya dalga dalga yayılıyor. Şili’de başlayan gösteriler dünyanın çeşitli ülkelerinde de gerçekleştiriliyor. Bu ülkelerden birisi de Türkiye. Kadın Meclisleri’nin çağrısıyla geçtiğimiz hafta Kadıköy’de ve geçtiğimiz günlerde Ankara’da gösteriler gerçekleştirilmişti. Gösterinin bu haftaki adresi ise Beşiktaş.

“HAYATIMIZA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Geçtiğimiz hafta “Suç benim değil, tecavüzcü sensin!” sloganıyla Kadıköy’de  ve geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleştirilen her iki gösteriye de polis saldırısı düzenlenmiş ve kadınlar gözaltına alınmıştı. Baskılara boyun eğmeyeceklerini ve sokaklarda olamaya devam edeceklerini ifade eden Kadın Meclisleri “Hayatımıza sahip çıkmaya, dayanışmayı büyütmeye, dans etmeye devam ediyoruz. Bu pazar 15.30’da Barbaros Hayrettinpaşa Meydanı’nda, Beşiktaş’tayız. Bu performansa sen de katıl!” diyerek tüm kadınları alanda olmaya çağırdı.

Kaynak: Gazete Praksis


VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

https://www.youtube.com/watch?v=vHs9WK_R42c&feature=share&fbclid=IwAR1yThpgoKk6Zb-IcSqVCj0fgSZpyfI_DFY69Nj2hsF28f6PVV8C8_-gRBw

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız