Güncel

Maçoğlu yaşlılar için sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriyor-VİDEO

Dersim Belediyesi, yaklaşık on gündür ihtiyaç sahibi yaşlılar için sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriyor.

23 Nisan 2020 Saat: 22:33
Maçoğlu yaşlılar için sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriyor-VİDEO
Maçoğlu yaşlılar için sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiriyor-VİDEO

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ                      

https://www.youtube.com/watch?v=7POM55dfhWo&feature=emb_logo


Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu yapılan yemek dağıtımı ve belediyemizin yapmış olduğu çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Günlük 200’e yakın yaşlı, kronik hasta ve engelli aileye günde bir defa sıcak yemek dağıtımı yapıldığını belirten Başkan Maçoğlu, “Yaşlılarımızın büyük bölümü yaklaşık iki haftadır dışarı çıkmıyor. Günde iki çeşit yemek bir de bunun yanında son süreçte meyve vermeye başladık. Sağlık sistemlerine destek olmak ve C vitamini ihtiyaçlarını karşılamak için küçük de olsa destek vermeye çalışıyoruz” dedi.

Esnafların da bu süreçte destek verdiğini belirten Başkan Maçoğlu, “Paket gıda dağıtımı da yapıyoruz. Bunları da yaşlı olmayan ancak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyoruz. Yine Vefa Sosyal Destek Grubu ile birlikte çalışma yürütüyoruz” ifadelerini kullandı.

Yemeklerde Ovacık Tüketim Kooperatifinin organik ürünlerin kullanıldığını ifade eden Başkan Maçoğlu, “Yine yöremizin balı ve pekmezi de gıda paketlerine ekliyoruz. Böylece üretimi de desteklemiş oluyoruz. Amacımız da bu. Hem sağlıklı gıda hem de üreticiye destek olmak” dedi.

Başkan Maçoğlu, “Belediye olarak dezenfekte ve eğitim çalışmalarıyla koronavirüs salgın sürecini en az hasarla atlatmak için çalışmalarımız sürüyor” diyerek sözlerini tamamladı.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız