Güncel

Maltepe’de yürüyüşlü kayyım protestosu

İSTANBUL- Maltepe’de gerçekleştirilen yürüyüşte konuşan HDK Eş Sözcüsü Cengiz Çiçek, “Halklarının demokratik iradesi sağlanana dek sokaklarda olacağız” dedi.

9 Haziran 2024 Saat: 11:59
Maltepe’de yürüyüşlü kayyım protestosu
Maltepe’de yürüyüşlü kayyım protestosu
Hakkari Belediyesi’ne dönük irade gaspına karşı İstanbul’da protesto eylemleri her geçen gün büyüyerek devam ediyor. Bu kapsamda Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Maltepe İlçe Örgütü, kayyımı protesto etmek için Maltepe ilçe merkezinde yürüyüş gerçekleştirdi. Halkların Demokratik Kongresi (HDK) Eş Sözcüsü Cengiz Çiçek’in de yer aldığı yürüyüşte, “Belediyeler bizimdir gaspa izin vermeyeceğiz” pankartı taşıyan kitle, yürüyüş boyunca, “Kayyım defol, irademe dokunma, ”Diren Hakkari İstanbul yanında, “Kayyımlar gidecek biz kalacağız” sloganları attı.  
‘FAŞİZME ÖLÜM, HALKLARA HÜRRİYET’ 
Yürüyüş esnasında konuşan HDK Eşsözcüsü Cengiz Çiçek, kayyım kararı geri çekilene dek eylemlere devam edeceklerini belirterek, “Faşizmin bu topraklarda kökleri sökülene ve halkların demokratik iradesi sağlanana dek sokaklarda, meydanlardaİSTANBUL- Maltepe’de gerçekleştirilen yürüyüşte konuşan HDK Eş Sözcüsü Cengiz Çiçek, “Kurdistan ve Türkiye halklarının demokratik iradesi sağlanana dek sokaklarda olacağız” dedi. olacağız. Faşizme ölüm, halklara hürriyet” dedi. 
 
 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız