Siyaset

Mardin Valiliği: Dilşah teknik arıza sonucu vuruldu

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde 2 gün önce poliz zırhlı aracından açılan ateş sonucu ölen 59 yaşındaki Dilşah Ak ile ilgili Mardin Valiliği açıklama yaptı.

21 Şubat 2016 Saat: 22:20
Mardin Valiliği: Dilşah teknik arıza sonucu vuruldu
Mardin Valiliği: Dilşah teknik arıza sonucu vuruldu
Açıklamada, "Zırhlı aracımızda oluşan teknik bir arızadan dolayı ateşleme mekanizması harekete geçmiş" denildi. Nusaybin'de 2 gün önce polis zırhlı aracından açılan ateş sonucu Dilşah Ak'ın ölmesi ve 1 kişinin de yaralanması olayı ile ilgili Mardin Valiliği tarafından açıklama yapıldı.

Açıklamada, şöyle denildi: "Nusaybin ilçemizde bulunan DSİ Kapama Bölgesi'nde 19/02/2016 Cuma günü güvenlik tedbiri görevini icra eden bir zırhlı aracımızda oluşan teknik bir arızadan dolayı ateşleme mekanizması harekete geçmiş, olay sonucunda bir vatandaşımız hayatını kaybetmiş, bir vatandaşımız da yaralanmıştır. 
Yaralı vatandaşımızın tedavisi halen devam etmektedir. Bu müessir olayda hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralı vatandaşımıza acil şifalar diliyoruz. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmış olup sonucu ile ilgili kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir." 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız