Güncel

Melih Gökçek istifa ediyor: Selvi, yerine gelecek ismi söyledi

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek'in hafta sonunda istifa etme kararı aldığını ve bunu bu hafta içinde gerçekleştireceğini iddia etti.

16 Ekim 2017 Saat: 09:52
Melih Gökçek istifa ediyor: Selvi, yerine gelecek ismi söyledi
Melih Gökçek istifa ediyor: Selvi, yerine gelecek ismi söyledi

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugün yayımlanan köşe yazısında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek'in hafta sonunda istifa etme kararı aldığını ve bunu bu hafta içinde gerçekleştireceğini iddia etti. Selvi ayrıca Gökçek'in yerine gelecek isim için de "İbre şimdilik Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’den yana" ifadelerini kullandı.

Selvi, "Gökçek istifa ediyor mu?" başlığıyla yayımlanan yazısında Pazar günü Melih Gökçek’in makamını topladığı, pazartesi ya da salı günü istifa edeceği haberleri yayıldı. Görüştüğüm kaynaklar ise böyle bir sürecin beklenebileceğini ancak yine de ihtiyatlı olmak gerektiğini söyledi" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın Gökçek'le yaptığı görüşmede "Bu işi uzatma istifa et" dediğini belirten Selvi, "Gökçek’le ilgili sürecin kolay olmayacağı biliniyordu. Öyle de oldu. Ama sanıyorum Gökçekkrizinde sona gelindi. Erdoğan’ı ikna edemeyeceğini anlayan Gökçek’in istifa kararı aldığı söyleniyor. Peki Gökçek giderken yerine kim gelecek? İbre şimdilik Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’den yana" ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız