Hrant Dink anması 19 Ocak'ta vurulduğu yerde I Bakırköy'de ise 'komşuları' anacak!

17 Ocak 2022 Saat: 12:14
Hrant Dink anması 19 Ocak'ta vurulduğu yerde I Bakırköy'de ise 'komşuları' anacak!
Hrant’ın Arkadaşları, 19 Ocak'ta Şişli Halaskargazi Caddesi üzerindeki Sebat Apartmanı önünde buluşma çağrısı yaptı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda anmayı düzenleyen Hrant’ın Arkadaşları, 19 Ocak Çarşamba günü saat 15.00 için Şişli Halaskargazi Caddesi üzerindeki Sebat Apartmanı önünde buluşma çağrısı yaptı.

Hrant’ın Arkadaşları ayrıca anmaya katılacaklar için maske ve mesafe uyarında bulundu. Bu yılki anma “15 Eksik Yıl” sloganıyla gerçekleştirilecek. Anmada yine balkondan konuşmalar yapılacak. 

Hrant Dink için ayrıca 19 Ocak haftasında anma etkinlikleri de düzenleniyor. 

Nor Zartonk İnisiyatifi 23 Ocak Pazar günü saat 21.00’de bir videokonferans düzenleyecek. Şebnem Korur Fincancı ve Canan Coşkun’un konuşmacı olacağı videokonferans şu adresten yayınlanacak. 

Buna ek olarak bu yıl yazar ve yönetmen Ümit Kıvanç, Hrant Dink için uzun süredir üzerinde çalıştığı filmi de tamamladı. “Hafıza Yetersiz- Hrant Dink İçin Bir Film” başlıklı çalışma 13 Ocak saat 20.00’den itibaren Hrant Dink Vakfı’nın internet sitesinden yayınlanmaya başladı. 

Öte yandan, Bakırköy  Komşuları da, “Komşuların seni unutmayacak” adı altında, 19 Ocak’ta saat 18.30’da,  Bakırköy Özgürlük Meydanı’nın da anma gerçekleştirecek.

 


 “Hafıza Yetersiz- Hrant Dink İçin Bir Film” 

https://youtu.be/KXUucIFVdF0

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız