İEBDG: Deprem değil Rantçı Düzeniniz Öldürdü I Şimdi Dayanışma Zamanı

24 Şubat 2023 Saat: 19:27
İEBDG: Deprem değil Rantçı Düzeniniz Öldürdü I Şimdi Dayanışma Zamanı
İstanbul Emek, Barış, Demokrasi Güçleri (İEBDG) Deprem Koordinasyonu Kadıköy iskelede, Deprem değil Rantçı Düzeniniz Öldürdü, Şimdi Dayanışma Zamanı şiarı ile kitlesel basın açıklaması gerçekleştirecek.

TÜRKER DEMİRCİ


İstanbul’da, DİSK, KESK, TTB ve TMMOB, İstanbul Diş Hekimleri Odası, İşçi Emekçi Birliği, çok sayıda emekten yana siyasi partiler, dernekler, Platformlar kooperatifler, öğrenci örgütleri, Hukuk örgütleri gibi çok sayıda kurum ve kuruluşlarca oluşturulan ve kuruluşuna geçtiğimiz günlerde İTO’da düzenlediği basın toplantısı ile duyuran İEBDG, deprem süreci ve sonrası için emekten yana güçlerin ortak çalışmalarını, mücadelesi ve deprem bölgeleri ve kriz merkezleriyle dayanışmasını koordine etmek için bir dizi etkinlik gerçekleştirecek.

Bileşenleri  tarafından sekretaryasını  da oluşturulan İEBDG Deprem Kriz Koordinasyonu, ilk açıklamasını kitlesel olarak Pazar günü Kadıköy’de gerçekleştirecek. Deprem Kriz Koordinasyonu, deprem sürecinin değerlendirilmesinin yanısıra, depremzedelerin sorunları, devletin görevleri ve acil olarak yapılması gerekenler konusunda çağrılarda bulunacak.

Açıklama yok.

YORUMLAR

Lütfen Resimdeki kodu yazınız