Güncel

Munzur için insan zinciri oluşturulacak!

Munzur gözelerinin 1.Derece Doğal Sit Alanı olmasına rağmen, peyzaj projesi (üst yapı ) yapılmak istenmesine karşı Munzur Özgür Aksın Meclisi tarafından protesto amaçlı ve dikkat çekmek için insan zinciri oluşturulacak.

21 Ağustos 2020 Saat: 12:09
Munzur için insan zinciri oluşturulacak!
Munzur için insan zinciri oluşturulacak!

Munzur gözelerinin 1.Derece Doğal Sit Alanı  olmasına rağmen, ÇED raporu sürecinden muaf tutularak altyapısı olmayan canlı doğada peyzaj projesi (üst yapı ) yapılmak istenmesine karşı Munzur Özgür Aksın Meclisi tarafından protesto amaçlı ve dikkat çekmek için  insan zinciri oluşturulacak.

Munzur Özgür Aksın Meclisi tarafından yapılan açıklamada, Peyzaj projesi adı altında Munzur gözelerini talan ve tahrip eden projeyi durdurmak için Dersimliler olarak Ovacık merkezden Munzur gözelerine insan zinciri oluşturuyoruz. Değerli halkımızı Munzur’u savunmaya, bu zincirin bir halkası olmaya davet ediyoruz” denildi.

Munzur Özgür Aksın Meclisi, 22 Ağustos Cumartesi, 16.00’da Ovacık merkezden Munzur gözelerine insan zinciri oluşturacak. Tunceli’de Seyit Rıza Meydanı’ndan saat 13.00’de araç kaldırılacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız