Güncel

Muzaffer Beken'in romanı çıktı I Sis

Araştırma - İnceleme, Araştırma & Başvuru Kitapları, Deneme kategorilerinde eserler yazmış olan Muzaffer Beken'in romanı Sis, okucuyla buluştu.

1 Mart 2021 Saat: 09:51
Muzaffer Bekenin romanı çıktı I Sis
Muzaffer Beken'in romanı çıktı I Sis

Muzaffer Beken

Muzaffer Beken

"Siz hiç öldünüz mü? Ama ben öldüm. Ölmeseydi ben şimdi burada olmayabilirdim. Dolunayın aydınlatmaya çalıştığı bu deniz kenarında değil de hiç olmak istemediğim bir yerde olurdum. Şu gök kubbe ne kadar da uzakta. Şu yıldızlar, ne kadar da çok. Sonsuz, siyahlaşmış maviliğin derinliklerine bir çiftçinin ustalığıyla gökyüzüne nasıl da serpiştirilmiş. Yeryüzündeki karmaşık sorunlardan uzakta, inadına var olmanın mutluluğuyla göz kırpıyorlar. Dolunay Prusya mavisi denizde nasıl da yansıyor. Çok ileride şu küçücük üç ışık noktasını kaç kişi görüyor. Fındıkkabuğu gibi sallanan teknenin içindeki saçı sakalı birbirine karışmış adam kim bilir hangi umutlarla açıldı bu akşam. Balıkçı tekneleri, sabahın ilk ışıklarıyla motorlarının “pat pat pat” sesleriyle dönerler: Yorgun ve uykusuz…"


Başlıca kitapları alfabetik sırayla; Aşkın ve Sevginin Ekonomi Politiği, Dokundurmalar, Hayat Defteri, Politik Defter, Taraf’ın Tarafı, Yeni Osmanlıcılık olarak sayılabilir. Muzaffer Beken kitapları; Etki Yayınları, Kibele Yayınları, Siyah Beyaz Yayınları aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.
Muzaffer Beken tarafından yazılan son kitap "Politik Defter", Siyah Beyaz Yayınları tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız