Kültür

Nebahat Akın: Bizim 8 Martımız

Hayatımda en çok keyif aldığım bir kadınlar günü yaşadım. Bunun sebebi etkinliğe gelen tüm kadınların sıcak renkleriydi her biri ayrı anlam katıyordu bu topluluğa.

14 Mart 2019 Saat: 19:44
Nebahat Akın: Bizim 8 Martımız
Nebahat Akın: Bizim 8 Martımız

Nebahat AKIN

Hele “çakıl taşları” ekibini sormayın o ne sıcaklık, o ne uyum, o ne birbirini tamamlama. Adeta çin iğnesi gibi işlenmiş, bir güzellik, bir sıcaklık saçıyor etrafa. En güzel tarafı biz kadınları da içine alıp hem yaşıyor, hem de yaşatıyorlardı. İnanın gerekli gereksiz bütün kelimeleri  sıralasam bile size anlatacak, duygularımı belirtecek cümleler  bulamadım, bulamıyorum.  Çok sevdiğim ve de çok takdir ettiğim Aynur Uluç’a sonsuz teşekkürler ediyorum bu uyumla, özenle dizilmiş çiçek buketini bana tanıttığı için. Onu kocaman öpüyorum.

Kilosu kıyafetine, edası kendisine yansımış, vücut dili bu güzelliği tamamlamış edalı Hatcam benim çok sevimlisin biliyor musun?

Ya Ramazan abim içtenliği, gönülden çalıp söylemesi beni nerelere götürdü. Yüzümdeki yaşanmışlığın çizgilerinin tozlarını kaşıdı o tozların altından çıkan ve çok zaman oldu unuttuğum geçmişimin şarkı türküleriyle beni içine çekti adeta.

Ya Meral Demir ablamız kürtçe, türkçe şarkılarıyla, şarkıdaki sözleri ve vücut diliyle taaa memleketimin ata yadigarı türkülerini edalı edalı bir söyleyişi var; görülmeye, dinlemeye değer. Seni çok ama çok sevdim.

Ya hele hele genç yetenek, uyumlu Mihriban… Mihriban sultanım benim… Çaktırmadan aldığın bir işaret karşılığında kıvrak zekâ ve el çabukluğuyla orada olan değişiklikleri video ve resimlerle kalıcılaştırman ekibine yeni bir altyapı hazırlar gibi ne güzeldin sen.

Bu yeni tanıdığım ekibi çok hem de çok sevdim, en içten duygularımla alkışladım, oyunlarının içine girdim ekibe katıldım onları alkışlarımla tamamladım.  Hepiniz benim için çok güzel ve de çok özelsiniz hoş kalın, hoşca kalın.  

Çakıl taşları ( Meral Demir, Mihriban Çumralı, Hatice Yanık, Aynur Uluç, Ramazan Açıkgöz)

Birleşik Taşımacılık Sendikası 8 Mart Etkinliği

8 Mart 2019-Haydarpaşa Gar Lokantası

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız