Kültür

“Ölüm Kadın Meselesi” 23 Kasım’da Kartal’da

Oyun yazarlığını ve yönetmenliğini yazar Nurşen Alıcıer’in yaptığı “Ölüm Kadın Meselesi” adlı tiyatro oyunu 23 Kasım’da Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

10 Kasım 2019 Saat: 10:43
“Ölüm Kadın Meselesi” 23 Kasım’da Kartal’da
“Ölüm Kadın Meselesi” 23 Kasım’da Kartal’da

Oyun yazarlığını ve yönetmenliğini  yazar Nurşen Alıcıer’in yaptığı “Ölüm Kadın Meselesi” adlı tiyatro oyunu 23 Kasım’da Kartal’da, Saat 20.00’de Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

https://drive.google.com/open?id=15fGZSKmPSFAUSJltU3x7hgCovFrKZGfV

Yaşanmış hikayelerden uyarlanarak Nurşen Alıcıer tarafından yazılan oyun, Avcılar Kültür Sanat Derneği’nin bünyesinde çalışmalarını sürdüren Galata-ı Meşhur tiyatro grubunu tarafından oynanacak. “Ölüm Kadın Meselesi” kadına şiddeti ve bunun karşısında hem birey hem de toplum olarak yapması gerekenleri anlatıp, çığlık çığlığa mesajlar veriyor.

Galata-ı Meşhur

“Ölüm Kadın Meselesi” nin oyuncu kadrosunda ise, Maral Gürsoy, Gökhan Bingöl, Güliz Tosyalı Bal, Mehmet A. Temizkan, Aycan Okur, Emre Yüce, Merve Öztürk, Emel Özbek ve Adnan Özgüç yer alıyor. Işık yönetiminde ise ise Olcay Karay ve Selman Yıldırım görev yapıyor.

Maral Gürsoy

Yardımcı Yönetmen ve oyunda üç ayrı karekteri oynayan Maral  Gürsoy çağrısında,  “Kadın olarak varız ama yokuz. Ateş düştüğü yeri yakar demeyin. Ateş düştüğü yeri yakmaz sadece. O ateş yere düştüğü an yangın çıkar. O ateş alev alev yayılır ve her yeri yakar. Ne olur, Ayşelere sahip çıkalım.Bu yangın sönsün”diyor.   

Maral Gürsoy, başta kadınlar olmak üzere tüm tiyatro severleri oyunlarına davet etti.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

https://drive.google.com/open?id=15fGZSKmPSFAUSJltU3x7hgCovFrKZGfV

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız