Güncel

Osmaniye’de HDP seçim bürosuna silahlı saldırı

Osmaniye'de HDP seçim bürosuna yönelik silahlı saldırı gerçekleştirildi...Daha çok çalışacağız...

19 Haziran 2018 Saat: 12:26
Osmaniye’de HDP seçim bürosuna silahlı saldırı
Osmaniye’de HDP seçim bürosuna silahlı saldırı

Osmaniye’de HDP seçim bürosuna yapılan silahlı saldırıda binada maddi hasar meydana geldi. HDP saldırıyı kınayarak, “Hiçbir provokasyona gelmeyeceğiz” dedi.

Osmaniye’nin Karaboyun mahallesinde bulunan Halkların Demokratik Partisi (HDP) seçim bürosuna sabaha karşı kimlik belirsiz kişi veya kişilerce silahlı saldırı gerçekleştirildi. 11 merminin isabet ettiği binada maddi hasar meydana geldi. Polis ise olay yerine gelerek inceleme yaptı. Polisin HDP’lilere, “Olay 05.30 sularında motosikletli şüpheliler tarafından tabanca kullanılarak yapılan bir saldırı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor” dediği aktarıldı.

HDP Osmaniye İl Örgütü, saldırıya uğrayan seçim bürosu önünde basın açıklaması yaptı. Açıklama yapan HDP İl Eşbaşkanı Ali Coşkun, saldırıyı kınadıklarını ve sağduyu çağrısında bulunduklarını belirtti. Çoskun, “Yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Biz bu saldırının Suruç’ta yaşanan olayın devamı olduğunu biliyoruz. Seçim günü yaklaştıkça bu provokasyonlar devam edecektir. Ve biz her ne pahasına olursa olsun hiçbir provokasyona gelmeyeceğiz. Lütfen sağduyulu olalım. En güzel cevabı 24 Haziran’da sandıkta verelim” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız