Güncel

Özelleştirmeye karşı imza topluyorlar

Türkiye Gıda ve Şeker Sanayi İşçileri Sendikası, Genel Merkez binası önünde açtığı stantla yoldan geçenleri özelleştirmelere karşı imza atmaya çağırıyor.

27 Şubat 2018 Saat: 00:35
Özelleştirmeye karşı imza topluyorlar
Özelleştirmeye karşı imza topluyorlar

 Şeker fabrikalarının özelleştirilmesine tepkiler sürüyor. Türkiye Gıda ve Şeker Sanayi İşçileri Sendikası Karanfil Sokak’taki Genel Merkez binası önünde stant açtı. Şeker fabrikalarının kapatılmaması için imza kampanyası başlatan sendika yöneticileri yoldan geçenlere fabrikaların kapanması durumunda ortaya çıkacak olumsuzlukları anlatıyor.

Şeker fabrikalarının kapatılmaması için toplanan imzalar Cumhurbaşkanlığına iletilecek. 30 şubede toplanan imzaların sayısı 800 bini geçti. İmza toplayan yetkililerin aktardığına göre, “Halk şeker fabrikalarının satılmasını istemiyor.”

Sendikalılar kurdukları hoparlör sisteminden, “Şeker vatandır, şeker satılamaz. Lütfen bir imza da siz atın” sözleriyle yoldan geçenlere sesleniyor. İmza kampanyasına destek toplayan bir sendika yetkilisi, “İnsanlar bu fabrikaların satılmasını istemiyor. Ülkede akrabası çiftçi olmayan ve bundan olumsuz etkilenmeyecek insan yok. Çocuklarımızın geleceğine, çocuklarımızın sağlığına sahip çıkın”diye  anons yapıyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız