Güncel

Özgecan Aslan'ın katili öldürüldü

Özgecan Aslan'ın katil zanlısı 26 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, cezaevinde saldırıya uğradı.

11 Nisan 2016 Saat: 18:12
Özgecan Aslan'ın katili öldürüldü
Özgecan Aslan'ın katili öldürüldü

Mersin'in Tarsus ilçesinde tecavüz girişimine direndikten sonra öldürülen üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın katil zanlısı 26 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, cezaevinde saldırıya uğradı. Ahmet Suphi Altındöken, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Geçen yıl 3 Aralık'ta Tarsus 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan son duruşmada Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altıdöken ile arkadaşı 20 yaşındaki Fatih Gökçe, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı.

Özgecan Aslan'ın katil zanlısı Ahmet Suphi Altındöken ile babası Necmettin Altındöken, Adana E Tipi Kapalı Cezaevi'nde saldırıya uğradı. Silah sesleri duyulurken ağır yaralanan baba ile oğlu ayrı ayrı ambulanslarla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. İlk bilgilere göre Necmettin Altındöken'de 2, oğlunda ise 1 kurşun yarası tesbit edilirken, 2 kişi tedaviye alındı.Yaralanan Ahmet Suphi Altındöken yaşamını yitirdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız