Güncel

Prof.Dr. Kesemenli’ye Başiskele’de Yoğun İlgi

Cumhuriyet Halk Partisinden Kocaeli Milletvekili aday adaylığı için Kocaeli Üniversitesindeki görevinden istifa eden Prof.Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli halk buluşmalarını hasta ve hasta yakınlarıyla sürdürüyor.

13 Mart 2023 Saat: 08:09
Prof.Dr. Kesemenli’ye Başiskele’de Yoğun İlgi
Prof.Dr. Kesemenli’ye Başiskele’de Yoğun İlgi

KOCAELİ


HASTA VE HASTA YAKINLARINDAN YOĞUN KATILIM

CK Ortopedi Kliniği Başhekimi Kalça, Eklem Cerrahisi Prof.Dr. Cumhur Cevdet Kesemenli Kocaeli Başiskele’de hasta ve hasta yakınlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Yoğun katılımın gözlemlendiği kahvaltıda hastaları ve hasta yakınları Dr. Kesemenli’nin her zaman yanında olduklarını belirtti.

AÇIKLAMAYI CK ÇALIŞANLARIYLA BİRLİKTE YAPTI

Milletvekili aday adaylığını hasta yakınlarıyla paylaşan Prof.Dr. Kesemenli kahvaltı öncesi gerçekleştirdiği açıklamayı yanından ayırmadığı eşi ve CK Kliniğinde görevli sağlık çalışanlarıyla birlikte yaptı.

“GEBZE BEYLİKBAĞINDA SAĞLIK HİZMETİ VERDİM”

Prof.Dr. Kesemenli konuşmasında, “ 1990’lı yılların başından beri Kocaeli'nde doktor olarak görev yapıp, bölge insanlarına sağlık konusunda hizmet vermekteyim. Bu sayede pek çok, "Önce hasta, sonra dostluklar" Kazandım. Beylikbağı Sağlık Ocağı, Merkez Sağlık Ocağı sonrasında Üniversite hastanesinde çalışmalarıma devam ettim. 2019 Temmuz ayından itibaren açmış olduğum CK Ortopedi Kliniğinde hastalarımıza özellikle diz, kalça, eklem cerrahisi ve spor yaralanmaları tedavisi yapmaktayız ve bir çoğunuz da beni Kocaeli Sporumuz ’un doktoru olarak tanımaktadır.

AİLEM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kesemenli yaptığı açıklamasında hasta ve yakınlarına seslenerek,  “Burada sizlerle olmamızın amacı’da, hastalarımız ile bu süreçte oluşan dostluklarımızı sadece hasta doktor ilişkisi olarak bırakmadan, sosyal ortamlara da taşımaktır. Çıktığımız bu yolda bizlere eşlik ettiğiniz ve verdiğiniz destekleriniz için size ekibim ve ailem adına gönülden teşekkür ediyorum” dedi. 

Kaynak:  7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

Açıklama yok.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız