Kültür

Ressam Eryıldırım’dan sergi: “O’NA”

Ressam Zeynep Nesligül Eryıldırım, 16 yıllık tecrübesinin birikimi olan resim sergisini Kadıköy Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde açtı.

6 Nisan 2016 Saat: 00:51
Ressam Eryıldırım’dan sergi: “O’NA”
Ressam Eryıldırım’dan sergi: “O’NA”

 

Ressam Zeynep Nesligül  Eryıldırım,  geçtiğimiz yıllarda kaybettiği eşi  Orhan Eryıldırım’a adadığı  “O’NA” adlı Resim Sergisi Barış Manço Kültür Merkezi’nde sanatseverler ile buluştu.02 Nisan’da açılan sergi 15 Nisan 2016 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Mimar Sinan Üniversitesi hocalarından Deniz Deniz, Ahmet Gül, Ömer Muz ve Hicran Alioğlu ile çalışan, çok sayıda kişisel ve karma resim sergisi açan ve yine bir çok kez ödüle layık görülen ressam Zeynep Nesligül  Eryıldırım, çalışmalarını Göztepe’de sürdürüyor.

Giyim ve moda eğitimi alan ve bir taraftan 20 yıl boyunca stilist olarak kişiye özel tasarım çalışmaları yapan, diğer taraftan da resim çalışmaları yapan ressam Zeynep Nesligül Eryıldırım’ın açtığı sergide 50 adet çalışması yer alıyor.

Ressam Zeynep Nesligül Eryıldırım, “Her resmin  bir yaşanmışlık hikayesi var. Detayı seviyorum. Resimlerim  çizgisel akrilik ağırlıklı olmak üzere sulu boya ve kara kalem çalışmalarından oluşuyor.”dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız