Kültür

Ressam İbrahimoğlu "UFUK ÇİZGİSİ" için imza günü

Ressam, İbrahimoğlu, Belge yayınları tarafından yayın hayatına kazandırılan ve görsel sanatlar alanında önemli bir eser olan Ufuk Çizgisi için Kadıköy'de imza günü düzenliyor.

26 Aralık 2016 Saat: 12:31
Ressam İbrahimoğlu "UFUK ÇİZGİSİ" için imza günü
Ressam İbrahimoğlu "UFUK ÇİZGİSİ" için imza günü

Ressam, öğretmen Ufuk İbrahimoğlu, Belge yayınları tarafından yayın hayatına kazandırılan ve görsel sanatlar alanında öğrenciler ve öğretmenler için iddialı bir eser olan Ufuk Çizgisi için imza günü düzenliyor.

İmza günü 27 Aralık Salı günü, Acıbadem, Fatih Sok. Alkan İşhanı No: 6 k Kat 1/kısım 25 Kadıköy adresinde gerçekleşecek.

Resim öğretmenliği ve çeşitli sergiler açmasının yanısıra Anadolu Güzel Sanatlar Derneğinde ilkokul düzeyindeki çocuklarla çeşitli resim etkinlikleri gerçekleştiren İbrahimoğlu, Ebrulu sanatları ile de yakından ilgileniyor.

AYAN: YENİ BİR DİNAMİZM

Kitabın önsözünü yazan Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. H. Müjde Ayan, kitap için şunları ifade ediyor: “Bireyin eğitiminde öncelik, onun algı boyutunu, 'dış dünyaya farkındalık yaratacak, sebep sonuç ilişkilerine ulaşacak ve üretime yönelik çaba gösterecek' bir noktaya taşıması hedeflenmektedir. Dolayısıyla bireyin yaratıcı estetik yönünün gelişimi toplumsal yaşam düzenine de ivme kazandıracaktır.. Sanat eğitimcisi olarak yıllardır büyük bir özveriyle hizmet veren Ufuk İbrahimoğlu'nun bilimsel yöntem ve uygulamalarla hazırlamış olduğu "Ufuk Çizgisi" adlı kitabının bu alanda hem iyi bir kaynak oluşturacağını hem de dinamizm sağlayacağını düşünmekteyim."diyor.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız