Güncel

Sağlık emekçileri Taksim'de bir araya geldi

Sağlık emekçileri 14 Mart dolayısıyla Taksim'de buluştu, hayatını kaybeden meslektaşları ve deprem bölgesinde katledilen on binler için saygı duruşu yaptı.

14 Mart 2023 Saat: 23:09
Sağlık emekçileri Taksimde bir araya geldi
Sağlık emekçileri Taksim'de bir araya geldi

Bundan sonra İstanbul depremi için çalışacaklarını söyleyen sağlık emekçileri, "Bizim hayatta kalmamız halkımızın hayatta kalması demektir" dedi.

14 Mart Tıp Bayramında sağlık emekçileri İstanbul Tabip Odasının çağrısıyla Taksim Meydanında bulunan Atatürk anıtında buluştu. Burada kısa bir açıklama yapan İstanbul Tabip Odası Başkanı Nergis Erdoğan bu sene 14 Mart'ı buruk kutladıklarının söyledi, çok sayıda sağlık çalışanını ve binlerce kişiyi kaybettiklerini bu nedenle yasta olduklarını dile getirdi.

Erdoğan, "Buradaki törenimizi bitireceğiz ama 19'unda Haydarpaşa'dan Kadıköy'e sessiz bir hekim yürüyüşü yapacağız, ertesinde basın açıklaması yapacağız" diyerek 14 Mart programını aktardı.

Bugünden sonra hem kendilerinin hem de basının İstanbul depremi için çalışması gerektiğine dikkat çeken Erdoğan, "Bu konuda hem bize hem de basına çok önemli işler düşüyor. Biz size ileteceğiz sizler takipçisi olacaksınız.  Hep birlikte güvenil şekilde çalışmanın yollarını bulacağız. Bizim hayatta kalmamız halkımızın hayatta kalması demektir" dedi.

Açıklamanın ardından depremlerde katledilen on binlerce kişi ve sağlık çalışanları anısına saygı duruşu yapıldı. Daha sonra anıta karanfil ve çelenk bırakılmasıyla etkinlik sona erdi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız