Güncel

Sarıgazi Çarşamba pazarında 24 Ekim mitingine çağrı yapıldı

Sarıgazi Çarşamba pazarında stand kuran ve bir taraftan Pazar için alış veriş yapmaya gelen vatandaşlara bildiriler dağıtılırken, diğer taraftan da anonslar yapılarak çağrılar yapıldı.

14 Ekim 2021 Saat: 00:35
Sarıgazi Çarşamba pazarında 24 Ekim mitingine çağrı yapıldı
Sarıgazi Çarşamba pazarında 24 Ekim mitingine çağrı yapıldı

24 Ekim Kartal İşçi Emekçi Mitingi için, miting bileşenleri tarafından bir çok bölgede ve birkaç koldan miting davetleri sürüyor.

İşçi ve emekçilerin temel taleplerini ve emekçilere yönelik baskıları meydanlara taşımak için  bir platform etrafında harekete geçen emek ve emekten yana örgütler, caddeleri, sokakları, işyerlerini,  fabrika önlerini, direniş çadırlarını Pazar alanlarını birer küçük miting alanına dönüştürürken, 24 Ekim Kartal buluşması için de çağrılarını sürdürüyor.

Sarıgazi semt pazarında stand kuran ve  bir taraftan Pazar için alış veriş yapmaya gelen vatandaşlara bildiriler dağıtılırken, diğer taraftan da anonslar yapılarak çağrılar yapıldı.

Yapılan çağrılarda şu ifadelere yer verildi:

“Emekçiler olarak  taleplerimiz şunlardır: Kod 25 ve Kod 29  kaldırılsın. Herkese iş ve gelir güvencesi sağlansın. Taşeron çalışma sistemi yasaklansın. İş yerlerinde taciz, baskı ve mobbing son bulsun. KHK’lar iptal edilsin. Sendikal örgütlenmenin önündeki engeller kaldırılsın. İşte bunlar için, emeğimiz için, ekmeğimiz için, özgürlüğümüz için, geleceğimiz için 24 Ekim günü Kartal Meydanında emekçilerin kürsüsünü kuracağız. Tüm emekçileri meydanda buluşmaya davet ediyoruz”.

Öte yandan, Esenyurt’ta  vatandaşların yoğun hareketliliğinin olduğu bölgede, Bulut durağında bildiriler dağıtılarak ve  mitingin talepleri duyurularak  24 Ekim mitingine katılmaları için çağrılar yapıldı.

Açıklama yok.

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta, ayakkabı ve açık hava görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız