Güncel

SES üyesi emekçiler TİS taleplerini açıkladı: Emekliliğe yansıyan temel ücret istiyoruz

SES üyesi emekçiler, 7’inci dönem toplu iş sözleşmesi görüşmeleri öncesi İzmir ve Eskişehir'de taleplerine dair açıklamalar gerçekleştirdi.

25 Temmuz 2023 Saat: 19:37
SES üyesi emekçiler TİS taleplerini açıkladı: Emekliliğe yansıyan temel ücret istiyoruz
SES üyesi emekçiler TİS taleplerini açıkladı: Emekliliğe yansıyan temel ücret istiyoruz

ERKAN SOYLU


SES İzmir Şubesi, 1 Ağustos 2023 tarihinde başlayacak 7’inci dönem toplu iş sözleşmesi görüşmeleri öncesi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık emekçilerinin TİS taleplerine ilişkin basın açıklaması gerçekleştirdi. SES Eskişehir Şubesi üyeleri de TİS talepleri için açıklama düzenledi.

İzmir'de Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan açıklamada “Grevli sendika hakkı, gerçek toplu sözleşme, insanca ve demokratik çalışma yaşamı” yazılı pankart açan sağlık emekçileri, “Ek ödeme değil, maaşa yansıyacak tek ödeme”, “Lami cimi yok 5 yıla 1 yıl yıpranma tazminatı hakkımızdır”, “Hastanelerde 7/24 ücretsiz kreş sağlansın” dövizleri taşıdı. Açıklamaya KESK Eş Başkanı Şükran Kablan Yeşil ve SES MYK üyeleri de katıldı. Basın açıklamasını okuyan SES İzmir Şube Eş Başkanı Erkan Batmaz, Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yetkili sendika olmalarına rağmen haklarının gasbedilmesine karşı bugün taleplerini bu hastaneden buyurmak için bir araya geldiklerini söyledi.

Bir 12 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Bir 8 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız