Güncel

Şişli Etfal için başlatılan kampanyanın sonuçları açıklandı

Şişli Etfal Hastanesi'nin taşınmaması için 5 Mart'ta başlatılan imza kampanyasının sonuçlarını açıklayan Şişli Etfal Dayanışması, projeye ilişkin gizliliğin sürdüğünü ve endişelerin arttığını kaydetti.

17 Nisan 2021 Saat: 00:19
Şişli Etfal için başlatılan kampanyanın sonuçları açıklandı
Şişli Etfal için başlatılan kampanyanın sonuçları açıklandı

NALAN SARİÇOĞLU MALKOÇ


İSTANBUL/ŞİŞLİ- Şişli Etfal Dayanışması, Şişli Etfal Hastanesi'nin taşınmaması için 5 Mart'ta başlatmış olduğu imza kampanyasının sonucunu açıkladı. Hastane önünde bir araya gelen dayanışma üyeleri "Şişli yapılsın yerinde kalsın" pankartı açtı.

Söz alan Betül Adatepe, 40 gündür hastanenin kapatılmaması için mücadele ettiklerini söyledi. Hastanenin gelecekteki durumuna ilişkin kimsenin bilgisi olmadığını belirten Adatepe, "Bu nasıl bir iştir ki 122 yıllık köklü geçmişe sahip, 1 milyona yakın nüfusa hizmet sunan, bu ülkeye binlerce uzman hekim yetiştirmiş, sadece Şişli'nin değil Türkiye'nin en özellikli hastanelerinden birisi deprem gerekçesiyle taşınıyor. Sonrasında ne olacağını Başhekim de İlçe Sağlık Müdürü de bilmiyor. Bu nasıl bir gizlilik halidir! Kendi yetkililerinizden dahi gizleyecek nasıl bir proje var masanızın üzerinde? Bu durum endişelerimizi daha da artırmaktadır" dedi.

İmza kampanyasının Sağlık Bakanlığı'na teslim edinceye kadar devam edeceğini duyuran Adatepe, "40 günde toplanan 21 bin 664 imza, Şişli halkının görüş ve düşüncelerini net bir şekilde ortaya koymaktadır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız