Güncel

‘Şişli Etfal kapatılmasın’

Şişli Etfal Dayanışması'ndan çağrı: Sağlık hakkımıza ve hastanemiz Şişli Etfal’e sahip çıkmak için 5 Mart Cuma günü saat 12.30’da hastane önünde gerçekleştirilecek basın açıklamasında buluşalım.

3 Mart 2021 Saat: 13:06
‘Şişli Etfal kapatılmasın’
‘Şişli Etfal kapatılmasın’

NALAN SARİÇOĞLU MALKOÇ


Şişli Etlaf Dayanışması'ndan yapılan çağrıda şöyle denildi:

122 yıldır ilçemizde faaliyet gösteren, halkımızın en büyük sağlık güvencesi olan Şişli Etfal hastanemiz, depreme karşı güçlendirme yapılacağı gerekçesiyle bölünerek Seyrantepe ve Sarıyer’e taşınıyor. Depreme karşı güçlendirme ve binaların yenilenmesini takiben hastanemizin yerinde faaliyete devam edip etmeyeceğine ilişkin hiçbir bilgi verilmiyor. Taşınma sonrası geri dönüş olmayacağı ve Şişli Etfal’in kapatılacağı yönünde güçlü duyumlar alıyoruz.

Buna izin vermeyeceğiz!

Şişli Etfal Dayanışması olarak, hastanemize ve sağlık hakkımıza sahip çıkmak, binaların yenilenmesi sonrasında tam teşekküllü hastanemizin tüm branşlarıyla yerinde faaliyetine devam etmesi ve özel-paralı hastanelere mahkum olmama yönündeki talebimizi dile getirmek üzere, kitlesel bir basın açıklaması gerçekleştiriyoruz.

Basın açıklamamıza, siyasi tercihi, kimliği, inancı, işi, mesleği ne olursa olsun tüm Şişli halkını davet ediyoruz.

Sağlık hakkımıza ve hastanemiz Şişli Etfal’e sahip çıkmak için 5 MART CUMA GÜNÜ SAAT 12.30’DA hastane önünde gerçekleştirilecek basın açıklamasında buluşalım.

Sesinizi sesimize, gücünüzü gücümüze katın.

Bir yazı görseli olabilir

Bu kampanyayı imzala

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız