Güncel

Soylu: Barış Pınarı Harekatı’na işgalci nitelemesi yapan 121 kişiyi göz altına aldık

Soylu, "Şu ana kadar sosyal medyada 500'e yakın hesaptan Barış Pınarı Harekatına hakaret eden, ülkemize 'işgalci' nitelemesi yapanlarla ilgili gerekli tespitleri yaptık, işlemleri yaptık."

11 Ekim 2019 Saat: 20:50
Soylu: Barış Pınarı Harekatı’na işgalci nitelemesi yapan 121 kişiyi göz altına aldık
Soylu: Barış Pınarı Harekatı’na işgalci nitelemesi yapan 121 kişiyi göz altına aldık

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şu ana kadar sosyal medyada 500'e yakın hesaptan Barış Pınarı Harekatına hakaret eden, ülkemize 'işgalci' nitelemesi yapan, milletimizin birliğine hakaret edenlerle ilgili gerekli tespitleri yaptık, işlemleri yaptık. Arkadaşlarımız 121'ini gözaltına aldı, devam ediyoruz." açıklamasında bulundu.

Jandarma Havacılık Okul Komutanlığı Pilot ve Teknisten Yetiştirme Temel Kursu Mezuniyet törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Barış Pınarı Harekatı’na ilişkin açıklamalarda bulundu.

Soylu burada yaptığı konuşmada, Bizim kahramanlarımıza işgalci nitelemesi yapanlara hangi kuruluşun olursa olsun, hangi düşüncenin olursa olsun tahammül edemeyeceğimizi ve gereğini yerine getireceğimizi bütün milletimizin bilmesini istiyorum. Şuana kadar sosyal medyada 500’e yakın Barış Pınarı Harekatı’na hakaret eden ülkemizi işgalci nitelemesi yapan ve milletimizin birliğine hakaret edenlere gerekli tespitleri ve işlemleri yaptık bunlardan 121’ni göz altına aldı arkadaşlarımız ve devam ediyoruz. Bizim evlatlarımız orada şehadeti göze alıyorlar. Onlara bu ülkenin içinde söz söylemelerine aman vermeyiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız