Güncel

Süleyman Soylu’dan, ‘Neden muhalefet ettiğiniz AKP’ye katıldınız?’ sorusuna yanıt

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Neden muhalefet ettiğiniz AKP'ye katıldınız?" sorusuna yanıt verdi

7 Aralık 2018 Saat: 12:38
Süleyman Soylu’dan, ‘Neden muhalefet ettiğiniz AKP’ye katıldınız?’ sorusuna yanıt
Süleyman Soylu’dan, ‘Neden muhalefet ettiğiniz AKP’ye katıldınız?’ sorusuna yanıt

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir programda bir dönem muhalefet ettiği AKP’ye neden katıldığı sorusunu yanıtladı. Soylu, “Bizim aslında safımızda bir sıkıntı söz konusu değil, bizim safımız belli. Aynı çizgimizde devam ediyoruz” dedi.

CNN Türk televizyonunda yayınlanan 40 programına konuk olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sunucu Buket Aydın’ın sorularını yanıtladı. Soylu, “Neden muhalefet ettiğiniz AK Parti’ye katıldınız?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Ben böyle bir ailede büyüdüm zaten. Dedem Demokrat Partili, babam Adalet Partili. Biz Doğru Yol Partisi’ndeydik. Ben böyle bir çevredeydim, oradan içerisinde gençlik kollarında çalışmışım. Saadettin Bilgiç 1987’de adaydı, ben Saadettin Bilgiç’in adaylığında mikrofonla konuşan, onları kürsüye davet eden 18 yaşında bir çocuktum. Bir şey daha var, Türkiye’de bugün Cumhuriyet Halk Partisi var mı, var. Peki, Demokrat Parti’nin karşısında CHP var mı, var. Peki, Adalet Partisi’nin karşısında CHP var mı, var. Peki, Anavatan Partisi’nin karşısında CHP var mı, var. Bugün AK Parti’nin karşısında CHP var. Bizim aslında safımızda bir sıkıntı söz konusu değil, bizim safımız belli. Bu aslında 20. yüzyılın başında da böyle. O günkü partilerde de böyle oluşmuş, böyle gitmiş. Bugün de böyle, aynı çizgimizde devam ediyoruz.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız