Kültür

Sunay Akın İzmit Tarih Koridoru'nu gezdi

şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın ile birlikte İzmit Tarih Koridoru’nda incelemelerde bulundu.

2 Ağustos 2019 Saat: 10:36
Sunay Akın İzmit Tarih Koridoru'nu gezdi
Sunay Akın İzmit Tarih Koridoru'nu gezdi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın ile birlikte İzmit Tarih Koridoru’nda incelemelerde bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, şair, yazar, gazeteci, araştırmacı ve tiyatro oyuncusu Sunay Akın ile birlikte İzmit’in tarih kokan, her bir köşesi İzmit’in tarihine tanıklık eden Kapanca Sokak’ta incelemelerde bulunarak önümüzdeki günlerde hayata geçilmesi planlanan projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yeni projelere imza atacağız

Tarihi sokaktaki konaklara girip,  sokakta hizmet veren Tarihi Çarşıda Sunay Akın’la birlikte İzmit Hatırası çektiren Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Gezeni zaman yolculuğuna çıkaran, adım adım tarihi bize yaşatan İzmit sokaklarında Sunay Akın’la gezmek çok güzel bir duyguydu.  Çok yakında Sunay Akın’ın dahil olacağı projelerimize imza atacağız. Bu projelerimizle tarih, kültür, sanat şehri İzmit, adını hak ettiği şekilde yaşayacak ” dedi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız