Güncel

TB Gazatesi Yılın Selfie sini Seçiyor

Sosyal medyada trend yaratan selfie fotoğraflar TB Gazete tarafından ödüllendiriliyor. Katılımcılar, 1 Haziran-1 Ağostos tarihleri arasında kendi çektikleri selfieleri ile www.yilinselfiesi.com web si

4 Haziran 2014 Saat: 16:53
TB Gazatesi Yılın Selfie sini Seçiyor
TB Gazatesi Yılın Selfie sini Seçiyor

Sosyal medyada trend yaratan selfie fotoğraflar TB Gazete tarafından ödüllendiriliyor. Katılımcılar, 1 Haziran-1 Ağostos tarihleri arasında kendi çektikleri selfieleri ile www.yilinselfiesi.com web sitesi üzerinden yarışmaya girebilecek. TB Gazete sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan yarışmada ödül 20 Bin Dolar. Ayrıca TB Gazete jürisi özel olarak seçtiği selfilere jüri özel ödülü veriyor. TB Gazete, selfie çılgınlığına yeni bir boyut kazandırıyor.
Yarışmaya www.yilinselfiesi.com adresi üzerinden veya Facebook’tan https://www. facebook.com/yilinselfiesi uygulamasından katılım gösterilebilecek. Katılan selfieler www.tbgazete.com/yilinselfiesi adresinden oylamaya sunulacak. Halk tarafından oylanacak ve özel jürinin seçim yapacağı organizasyonda ödüller törenle verilecek. Yarışmaya katılabilmek için herhangi bir yaş sınırı yok. 18 yaş altındaki katılımcılar ödülü kazanmaları halinde velileri eşliğinde ödülü teslim alabilecekler. Katılımcıların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekiyor.
Yarışmaya katılacak selfielerde katılımcının yüz ifadesinin bulunması zorunda ve selfielerin orijinal olması gerekiyor. Üzerinde oynanmış selfieler kabul edilmezken, oylamada hile yaptığı tespit edilen selfieler yarışma dışı bırakılacak. Her yarışmacı ancak bir selfie ile yarışmaya katılabilecek ve T.C. kimlik numarası ile yarışmaya iştirak edebilecek. Aynı selfie için birden fazla başvuru yapılması halinde ilk başvuru sahibi yarışmacı olmaya hak kazanacak. Her Facebook hesabından ve her IP numarasından yalnızca bir oy kullanılabilecek.
Yarışmada, birincilik ödülü 10.000 $, ikincilik ödülü 6.500 $, üçüncülük ödülü 3.500 $’dır. Yarışma sonunda ödül almaya hak kazananlara ödülleri 16 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak ödül töreninde dağıtılacak. Ödül töreninin yeri ve saati en geç 01 Ağustos 2014 tarihinde www.yilinselfiesi.com üzerinden açıklanacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız