Güncel

Tedi işçilerinden dayanışma çağrısı

İşten atılan Tedi işçileri, direnişlerinin 37. gününde Kocaeli Darıca ilçesinde bulunan Tedi Mağazası önünde eylem yaptı.

10 Eylül 2016 Saat: 09:30
Tedi işçilerinden dayanışma çağrısı
Tedi işçilerinden dayanışma çağrısı

LİMTER-İŞ Sendikasına üye oldukları için işten atılan Tedi işçileri, direnişlerinin 37. gününde Kocaeli Darıca ilçesinde bulunan Tedi Mağazası önünde eylem yaptı. 

Osmangazi Mahallesi’nde bulunan mağaza, açıklama nedeniyle saatler önce kapatılırken işçiler Darıca halkına direnişlerine destek olma çağrısında bulundu. Darıca halkının desteğiyle karşılaşan işçiler sonuna kadar mücadele etmekte kararlı olduklarını söyledi.

İşçiler adına açıklama yapan Limter-İş Genel Sekreteri Hakkı Demiral, “Bundan sonra da ilçe ilçe, mağaza mağaza gezerek Tedi patronunun yaptığı bu kıyımı mağaza çalışanlarına ve alışveriş yapan halka anlatmaya devam edeceğiz. Bizim mücadelemiz ancak sizlerle birlikte kazanılabilir. Sendikalaştıkları için işten atılan işçilerin yanında hep beraber olmalı ve Tedi mağazalarından alışveriş yapmamalıyız” dedi. Eyleme Sarkuysan, Mecaplast ve VİB Tekstil işçilerinin yanı sıra siyasi partiler de destek verdi. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız