Güncel

TEM'de iki büyük kaza: 1 ölü, 3'ü ağır çok sayıda yaralı

TEM Otoyolu'nun Silivri mevkiinde her iki şeritte de 15 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. 3 ağır yaralı var. Kocaeli mevkiinde 13 aracın karıştığı bir trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

31 Aralık 2015 Saat: 16:19
TEM'de iki büyük kaza: 1 ölü, 3'ü ağır çok sayıda yaralı
TEM'de iki büyük kaza: 1 ölü, 3'ü ağır çok sayıda yaralı

TEM Otoyolu'nun Silivri mevkiinde her iki şeritte de 15 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza nedeniyle Edirne ve İstanbul yönüne ulaşım durdu, 3 ağır yaralı var. Sabah saatlerinde ise Kocaeli mevkiinde 13 aracın karıştığı bir trafik kazası meydana gelmiş, 1 kişi hayatını kaybetmişti.

TEM Otoyolu Silivri mevkii Ankara istikametinde 15 aracın karıştığı zincirleme kazada 3'ü ağır çok sayıda kişi yaralanırken; otoyol İstanbul istikametine trafiğe kapandı. Kaza, saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Dün başlayan ve halen devam eden kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda şehirlerarası otobüs, TIR, kamyon ve otomobiller zincirleme kazaya karıştı.

4 KİŞİ OTOMOBİLDE SIKIŞTI

Zincirleme kazada içinde Bulgaristan uyruklu bir ailenin bulunduğu lüks otomobilin TIR ile çarpışması sonucu 4 kişi araçta sıkıştı. Yaralanan baba kendi imkanlarıyla otomobilden çıkarken sıkışan anne ve 2 çocuğu uzun süre kurtarılmayı bekledi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri araç yoğunluğu nedeniyle olay yerine gelmekte güçlük çekti. Bu sırada ağır yaralı anne ile 2 çocuk diğer sürücülerin yardımıyla otomobilden çıkarıldı. Yaralı 3 kişi ambulans ve özel araçlarla bölgedeki hastanelere kaldırıldı.

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Öte yandan kaza nedeniyle TEM Otoyolu çift yönlü trafiğe kapandı; yolda uzun araç kuyrukları oluştu.Kocaeli'deki kaza sabah saat 08.30 sıralarında, TEM Otoyolu Dilovası rampası mevkiinde meydana geldi. Yoğun kar yağışı nedeniyle sürücüsünün direksiyon 


13 aracın birbirine girdiği zincirleme kazada hurdaya dönen bir otomobilde sıkışan 1 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, otobüs, minibüs ve araçlarda bulunan 30 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar Gebze'de bulunan hastanelere sevk edildiler.

İstanbul istikameti ulaşıma kapanırken, yolda uzun araç konvoyları oluştu. Konvoydaki araçlar tek tek geçiş yaptırırken, geriden gelen araçlar ise TEM Otoyolu Körfez gişelerinden D-100 Karayolu'na yönlendirildi. Saat 10.30'da da otoyol tek şeritten ulaşıma açıldı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız