Güncel

Timtik ve Ünsal için hastane önünde eylem: Yargıtay neyi bekliyor

Savunmaya Özgürlük Koordinasyonu Ebru Timtik ve Aytaç Ünsal'ın taleplerinin karşılanması için Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi önünde açıklama yaptı.

9 Ağustos 2020 Saat: 17:45
Timtik ve Ünsal için hastane önünde eylem: Yargıtay neyi bekliyor
Timtik ve Ünsal için hastane önünde eylem: Yargıtay neyi bekliyor

Savunmaya Özgürlük Koordinasyonu, ölüm direnişindeki avukatlar Ebru Timtik ve Aytaç Ünsal için hastane önünde açıklama yaptı.

Ebru Timtik'in tutulduğu Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi önünde "Adalet sağlansın Ebru ve Ataç yaşasın" yazılı pankart açıldı.

ÇHD Antep Şubesi üyesi Av. Ergin Sözen "Biz Ebru'nun ailesi, arkadaşları, dostuyuz. Onun sıvı ihtiyacını gerektiği gibi yerine getirebilmesi için, kanunun hukukun dışında insanlığa ve vicdana sesleniyorum. İçinde su içebilecekleri bir bardağı esirgeyen bir zihniyet var karşımızda" dedi.

Ebru Timtik'in dayısı Yıldırım Deniz ise "Biz çocuklarımızın yaşamasını istiyoruz, adil yargılanmalarını istiyoruz. Günden güne hücre hücre eriyorlar. Bunlar ağır ceza avukatları. Hak ve adalet neyse yerini bulsun diyoruz. Biz yaşamalarını istiyoruz, çünkü bizim avukatlara ihtiyacımız var. Çünkü onlar ölürse, insanlık da ölür" diye konuştu.

ÖHD yöneticisi Veysi Eski de "Bugün ebru ve Aytaç için yine Sadi Konuk Hastanesi'nin önündeyiz. Ben buradan yetkililere seslenmek istiyorum. Bir devlet kibir ile yönetilmez. Zulüm ile adap olanın sonu berbat olur. Yargıtay neyi bekliyor" diye belirtti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız