Güncel

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu: Gezi’den ve arkadaşlarımızdan elinizi çekin

İzmir'de Gezi tutukluları için süren Adalet Nöbeti'nin 200. gününde TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, basın açıklaması düzenledi.

12 Kasım 2022 Saat: 08:55
TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu: Gezi’den ve arkadaşlarımızdan elinizi çekin
TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu: Gezi’den ve arkadaşlarımızdan elinizi çekin

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, Gezi tutukluları için sürdürdükleri Adalet Nöbeti'nin 200. gününde Alsancak Türkan Saylan Kültür Merkezi önünde basın açıklaması düzenledi. “Gezi tutsakları serbest bırakılması” yazılı pankart açılan açıklamada basın metnini TMMOB İKK adın ŞPO İzmir Şube Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Ekici okudu.

Gezi Davası karar duruşması üzerinden 200 günün geçtiği dile getiren Ekici,” TMMOB ve bağlı Odaları olarak, mesleki ve teknik bilgimizi halkın yararına kullanmaya devam edeceğiz, arkadaşlarımızı asla yalnız bırakmayacağız ve bu ülkenin en görkemli halk hareketi olan Gezi’ye sahip çıkmayı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Gezi Davasında verilen cezaların siyasi cezalar olduğunu söyleyen Ekici, “Hukuk sınırları içerisinde olmadığı tüm toplumun bildiği ve kabul ettiği bir gerçektir. Gezi Davasında verilen cezaların gecikmeksizin iptal edilmesi gerekmektedir. Tutukluluğun 200. gününde bir kez daha sesleniyoruz: Arkadaşlarımızı derhal serbest bırakın! Gezi’den ve arkadaşlarımızdan elinizi çekin” diye ekledi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız