Kültür

“Tuhaf Bir Pazar Günü” adlı oyun Kartallıları kahkahaya boğdu

Soğanlık Kültür Merkezi’nde sahnelenen, “Tuhaf Bir Pazar Günü” adlı tiyatro oyununa Kartallı sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

20 Şubat 2017 Saat: 18:24
“Tuhaf Bir Pazar Günü” adlı oyun Kartallıları kahkahaya boğdu
“Tuhaf Bir Pazar Günü” adlı oyun Kartallıları kahkahaya boğdu

Kartal Belediyesi, birbirinden güzel tiyatro oyunlarını Kartallı vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Kayra Şenocak'ın yazdığı İrfan Kargı'nın yönettiği "Tuhaf Bir Pazar Günü" adlı oyuna tiyatro severler büyük ilgi gösterdi. Tiyatro ‘1001 Sanat’ tarafından sahnelenen 120 dakika süren 2 perdelik komedi oyununda birbiri ardına gelişen komik olaylar yer aldı. Oyunda; Ceyhun Fersoy, Özgür Özgülgün, Bengi İdil Uras, Sibel Tomaç ve Arzu Oruç gibi tanınmış simalar, performansıyla izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Yaşadığı tek düze hayattan sıkılmış bir reklam yazarının kapısının pazar günü sabaha karşı 03.00’da çalınıp eli silahlı bir kadınla karşı karşıya kalmasıyla başlayan oyun, koşuşturma ve yanlış anlaşılmalar arasında Kartallı izleyiciye bol kahkahalı dakikalar yaşattı. Ceyhun Fersoy, bütün oyuncular adına yaptığı konuşmada: “Kartal’da böylesine sanatsever, muhteşem bir topluluğun karşısında sahne aldığımız için çok mutlu olduk. Bundan sonra da Kartallı sanatseverlerle buluşmayı diliyoruz. Bizi sizlerle bir araya getiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Oyunun sonunda sahne alan sanatçılar, sahnede sürpriz yaparak arkadaşları sanatçı Sibel Tomaç’ın doğum gününü kutlayarak pasta kesti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız