Güncel

Tüm Emekli Sen Kadıköy Şubesi: Sokağa daha çok çıkacağız

Tüm Emekli Sen Kadıköy Şubesi Kadıköy Eğitim Sen 2 no’lu şubede aşağıdaki gündemle toplanarak önümüzdeki süreçte planladıkları programı aralarında tartıştılar ve bir dizi karar aldı.

6 Aralık 2018 Saat: 00:31
Tüm Emekli Sen Kadıköy Şubesi: Sokağa daha çok çıkacağız
Tüm Emekli Sen Kadıköy Şubesi: Sokağa daha çok çıkacağız

Tüm Emekli Sen Kadıköy Şubesi yöneticileri Kadıköy Eğitim Sen 2 no’lu şubede aşağıdaki gündemle toplanarak önümüzdeki süreçte planladıkları programı aralarında tartıştılar ve bir dizi karar aldı.

Şube Yönetim Kurulu tarafından yapılan değerlendirmeer sonrası yapılan açıklamada ise şu bilgiler verildi:

"Örgütlenme Komisyonu çalışma programının ilk sırasına kurumsal örgütleri alarak sendika ve STK, meslek örgütleri, dernekleri ilçeler bazında ayırıp birebir temas kurarak sendikamızın gelişimini ve örgütlenmesini sağlayacak.Ocak ayı içerisinde Sağlıklı Beslenme başlıklı bir forum- panel düzenlemeyi planlıyoruz. Diyetisyen CesiKazado ile iletişim kurulacak. Daha sonra sırasıyla Sağlıklı Gıdaya erişim- kooperatifçilik, Sağlıklı yaşlanma; eklem ve kireçlenme, Diyabet, Kanser vb. hastalıklar ile Ekonomi ve maaşlarımızdan ödediğimiz vergiler konulu panel- forum düzenlenmesini hedefliyoruz.Emek platformu çalışmalarını etkin ve istikrarlı bir şekilde sürdürüyor. Biz de bundan sonraki sokak çalışmalarına destek vermeye devam edeceğiz. Sendika olarak önlüklerimizle onların hazırlamış olduğu el ilanlarını dağıtacağız. 

7 Aralık'ta Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde yapılacak olan panele de katılım sağlayacağız.Nihai hedef 22 Aralık’ ta yapılacak olan emek platformu mitinginin duyurusu ve kitlesel kalabalığı büyütmek.

Yine toplantımızda ele aldığımız  Merkez Eğitim Komisyonu kurulması hakkında ise Şubemizin görüşü şöyledir: Şubelerden birer temsilci ile İstanbul şubenin üzerinde bir konum arz eden ve yukarıdan aşağıya kurulan bir eğitim komisyonuna karşı olduğumuzu oybirliğiyle karara bağladık. Toplantıya katılan örgütlenme ve eğitim komisyonları üyeleri ve şube yürütme kurulu üyeleri tarafından oybirliğiyle karşı çıkıldı. Komisyonlar şubelerde kurularak bu komisyonların kendi aralarında ilişkilendirilmesi görüşü benimsendi. Şubelerden birer kişi alınarak oluşturulacak bir komisyon tüzükte şube komisyonlarını işlevsiz hale getirecektir. Aslolan şubelerin kendi alan çalışmalarıdır"

Öte yandan Şube yöneticileri gündem değerlendirmeleri sonrasında ise bir arkadaşlarına süpriz yaparak doğum günü pastası kesmeyi de ihmal etmediler.

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız