Güncel

Türkiye Kadın Buluşması'nda yüzlerce kadın bir araya geliyor!

Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce kadının bir araya geleceği ‘Kadın Buluşması’ 5-6 Ocak tarihlerinde İstanbul Fulya Sanat Merkezi'nde yapılacak.

4 Ocak 2019 Saat: 09:40
Türkiye Kadın Buluşması'nda yüzlerce kadın bir araya geliyor!
Türkiye Kadın Buluşması'nda yüzlerce kadın bir araya geliyor!

Nurgül PAÇARO

Kadınlar 5-6 Ocak tarihlerinde İstanbul Fulya Sanat Merkezi'nde buluşacak. 164 kadın ve LGBTİ+ kurumunun çağrısıyla yapılacak olan buluşmaya 30'u aşkın ilden yüzlerce kadının katılması bekleniyor. Türkiye Kadın Buluşması'nın sloganı ise ‘Haklarımız, Hayatlarımız, Kazanımlarımız Bizim!’

Türkiye Buluşması için katılım formunu dolduranlar arasında Adana, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Batman, Bingöl, Bursa, Çanakkale, Datça, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Kırklareli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Tarsus, Muğla, Bodrum, Fethiye, Ordu, Samsun, Urfa, Tekirdağ, Trabzon, Didim, Marmaris'ten kadınlar var.

5 Ocak Cumartesi günü sabah oturumunda açılış konuşması ve imza metninin topluca okunarak deklare edilmesinden sonra, sinevizyon gösterimi, aktarımlar ve forum yapılacak. Sonuç bildirgesi buluşmadan sonraki hafta içerisinde kamuoyu ile paylaşılacak.

Buluşmanın programı da paylaşıldı. 2 gün sürecek etkilik programı şöyle:

Türkiye Kadın Buluşması afişi

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız