Kültür

Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Başkanlığına Bursa 'lı Aday

Bursa Nalburlar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Burak Kızılçim, Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

5 Haziran 2014 Saat: 09:21
Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Başkanlığına Bursa 'lı Aday
Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Başkanlığına Bursa 'lı Aday

Bursa Nalburlar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Burak Kızılçim, Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu başkanlığına aday olduğunu açıkladı. 7 bölgeye 7 ayrı sosyal tesis yapma vaadiyle yarışa giren Kızılçim, başkanlığa seçilmesi halinde yeni federasyon binası inşa edeceği sözünü de verdi.
Bursa Hırdavatçılar Odası'nın genç başkanı Burak Kızılçim, Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu seçimlerine hazırlanıyor. 15 Haziran'da Ankara'da yapılacak seçimlerde Bursa'dan katılacak tek aday olan Kızılçim, 27 senelik mevcut başkan olan Özcan Saraçoğlu'na karşı mücadele edecek. Federasyonun ziyaretgah değil, mensubuna ayrıcalıklar sunan bir kuruluş olması gerektiğini savunan Kızılçim, "Hedeflerimiz içerisinde 7 büyük bölgede 7 büyük sosyal tesis inşa etmek var. Federasyonumuza bağlı esnaf kardeşlerimizi her çeşit sosyal imkana kavuşturmak öncelikli tasarruflarımız arasında yer alıyor. Zaten bu 7 bölgenin 4'üne devletimizin teşviki var. Fakat mevcut yönetimler bir türlü bunu kullanamıyor. Bu imkanları değerlendirebilmek için federasyonumuzun aslına uygun hizmet vermesi için biz bu göreve talibiz. Esnaf teşkilatı adına alınacak kararlarda hükümetin her temsilcisiyle yakın ilişkiler içerisinde bulunarak ancak bu yapıya kavuşabiliriz. Federasyonumuza sunulan her önceliği, hükümet temsilcileri ve gerekli her muhatapla dirsek teması içerisinde değerlendirmeye çalışacağız. Bu imkanların değerlendirilmemesi federasyonumuzu bugünkü hale getirmiştir. Federasyonlar ziyaretgah olmamalı, mensuplarına sağladığı ayrıcalık ve hizmetlerle ön planda olmalı" diye konuştu.
Projelerinden de söz eden Kızılçim, "Bizim mesleki odalarımızda federasyon merkezli hakem heyetleri olacak. Bu heyetler kendilerine bağlı olan odalarda teftişlerde bulunacak. Yani şu anda federasyonumuza bağlı 250 oda aktif pozisyonda olacak. Gerçek anlamda odaları faal haline getireceğiz. Son olarak da federasyonumuza layık yeni merkez binasını hizmetine açmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız