Siyaset

"Tuvalet kapısına bile yazılamayacak ifadelerle bize saldırıyorlar"

AKP'nin kurucu isimlerinden eski hükümet sözcüsü Hüseyin Çelik, parti içinde son dönemde oluşan dar yapıya sert ifadelerle yüklendi.

9 Şubat 2016 Saat: 08:28
"Tuvalet kapısına bile yazılamayacak ifadelerle bize saldırıyorlar"
"Tuvalet kapısına bile yazılamayacak ifadelerle bize saldırıyorlar"

Kendilerinin AK Parti'nin yanaşmaları olmadığını belirten Çelik, eleştirileri sebebiyle AK Parti'nin kuruluşunda yer alan önemli isimlerin ağır hakaretlere maruz kaldığını kaydetti. Çelik, “Sayın Arınç'ın, benim veya başka bir arkadaşımızın söyledikleri, yazdıkları bazı AK Partili arkadaşların, bazı kapıkulu gazetecilerinin veya sosyal medya kullanıcısı sözümona troll ve troliçelerin hoşuna gitmeyebilir. Bizi bundan dolayı eleştirmek de en tabii haklarıdır. Ancak tuvaletlerin kapısının arkasına bile yazılamayacak ifadelerle bize saldırılmasının akıl tutulmasından başka izahı yoktur.” dedi. Çelik, kendi blogunda kaleme aldığı ‘İstişare, eleştiri ve linç' başlıklı yazısında, şu ifadeleri kullandı:

YANAŞMA DEĞİL, AK PARTİNİN ASLİ UNSURLARIYIZ: “Genç kardeşlerimize hatırlatmakta belki fayda vardır; Biz AK Parti'nin yanaşmaları değil, aslî unsurlarıyız: Ben, DYP'den ayrılıp AK Parti'nin kurucuları arasında yer alırken, bugün büyüklerimizin iltifatlarına mazhar olan, uçaklarından ve heyetlerinden hiç eksik olmayan birçok kimse, 28 Şubatçıların hışmına uğramamak için (geçmişte) selamlarını bile esirgiyorlardı.”

ENSEMİZDE BOZA PİŞİRİYORLARDI: “Sayın Erdoğan'ın ve Sayın Davutoğlu'nun başdanışmanlıklarında bulundum. Bizim bu aktif görevlerde bulunduğumuz zamanlar, müesses nizamın bütün kurumları ve aktörleri ensemizde boza pişiriyordu.”

27 NİSAN GECESİ GÜL'ÜN KONUTUNDAYDIK: “27 Nisan bildirisinin yayınlandığı gece bazılarının sıcak yataklarında sadece korkudan uykuları kaçarken, biz sabaha kadar Sayın Gül'ün konutunda ayakta idik ve karşı bildiriyi hazırlayan ve sonrasının stratejisi üzerinde çalışan birkaç kişilik ekibin içindeydik. 28 Nisan'da ‘dut yemiş bülbül' kesilenlerin aksine biz televizyon televizyon dolaşarak bu bildirinin aptallığını anlatıyorduk.”

DAR YAPIYA BİR ŞEY SÖYLEME İMKÂNI YOK: “İçeride özeleştiri yapılması gerektiği zaman yaptık. Lider eleştirilecekse saygımızı bozmadan eleştirdik. İçerideki dar gruba bir şey söyleme imkân ve şansınız kalmamışsa, siz mecburen aynı camianın dışarıdaki ve olup bitenlerden habersiz milyonlarca mensubuna hitap etmek durumunda kalırsınız.”

KAPIKULU GAZETECİLERİ: “Sayın Arınç'ın, benim veya başka bir arkadaşımızın söyledikleri, yazdıkları bazı AK Partili arkadaşların, bazı kapıkulu gazetecilerinin veya sosyal medya kullanıcısı sözümona troll ve troliçelerin hoşuna gitmeyebilir. Bizi bundan dolayı eleştirmek de en tabii haklarıdır. Ancak tuvaletlerin kapısının arkasına bile yazılamayacak ifadelerle bize saldırılmasının akıl tutulmasından başka izahı yoktur.”

GÜN GELİR, YALINAYAK KALIRSINIZ!: “Özgüven patlaması ve güç zehirlenmesi, sitem eden, kırgın olan veya zarar vermemek adına kenarda duran herkese “sanki kunduramdan bir çivi düşmüş” muamelesi yaparsa gün gelir yalın ayak kalmak mukadder olur. Bizden söylemesi.”

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız