Kültür

"Yaşam Ağacı umuda yolculuk gibi kendine can veren dostlarıyla bir araya geldi"

Yaşam Ağacı Derneği'nin her yıl olduğu gibi bu yılda baharın tohumlarını yazın sıcaklığına katmak için bir etkinlik düzenledi.

20 Haziran 2019 Saat: 15:45
"Yaşam Ağacı umuda yolculuk gibi kendine can veren dostlarıyla bir araya geldi"
"Yaşam Ağacı umuda yolculuk gibi kendine can veren dostlarıyla bir araya geldi"

ZEYNEL KARAHAN

Yaşam Ağacı umuda yolculuk gibi kendine can veren dostlarıyla bir araya geldi.
Çeşitli il ve ilçelerden gelen yüzlerce dostun buluşma yeri  Asmalı Bahçe Country /Sırapınar Mahallesi 'ydi.Bu buluşma dostların buluşmasında da öteydi. Eski ile yeni kuşağın buluşması, aynı havayı soluyan insanların buluşmasıydı. Kurulan standlarda, sahnede esen rüzgarlar birlikte olmanın güzelliğini yansıtıyordu. Yarım asırın izlerini taşıyan aksaçlı delikanlılar dünü yaşıyor gibi enerji doluydu.
Çocukları torunları ile yaşam ağacı gibiydi.  Dernek adına uygun etkinliği organize etmişti. Yazarlar, Sinemacılar, müzisyenler, çizerler, akademisyenler oyuncular bir arada güzel bir harman gibiydi. Karkatür sergisi ve karikatürist Hüseyin Aslan' çizdiği karikatürler, Yazar ve akademisyen Ahmet Balad Coşkun'un Kitaplarını imzalaması, Araştırmacı yazar Mehmet Akkaya'nın söyleşileri yanı sıra Yaşam Ağacı müzik grubunun müzik ziyafeti çok güzel anların yaşanmasına yol açtı.
Uçurtmalar uçuruldu, çuval yarışları yapıldı saatlerce halaylar çekildi. Sohbetler edildi.
Etkinliğin en önemli konuğu Tunceli Komünist Belediye başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu'ydu. Bu ziyaret son derece anlamlıydı. 23 Haziran Seçimi üzerine yorumları ve tartışmalarında beraberinde getirdi. Bu etkinlik ileriye atılan önemli bir adım olarak tarihe not olarak düştü.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız