Güncel

'Yeni bir devlet kuruyoruz' diyen Oğan'a Başbakan'dan tepki

Başbakan Binali Yıldırım, AKP eski MKYK üyesi Ayhan Oğan’ın, “yeni bir devlet kuruyoruz” sözleriyle ilgili olarak, 'Bir televizyon yorumcusunun öyle bir lafı bizim partimizi bağlamaz” dedi.

6 Ağustos 2017 Saat: 11:37
'Yeni bir devlet kuruyoruz' diyen Oğan'a Başbakan'dan tepki
'Yeni bir devlet kuruyoruz' diyen Oğan'a Başbakan'dan tepki

Başbakan Binali Yıldırım, AKP eski MKYK üyesi Ayhan Oğan’ın, “yeni bir devlet kuruyoruz” sözleriyle ilgili olarak, “Kimin ne söylediğinin önemi yok. Bir televizyon yorumcusunun öyle bir lafı bizim partimizi bağlamaz” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, AKP eski MKYK üyesi Ayhan Oğan’ın, “yeni bir devlet kuruyoruz” sözleriyle ilgili olarak, “Kimin ne söylediğinin önemi yok. Bir televizyon yorumcusunun öyle bir lafı bizim partimizi bağlamaz” dedi. Toplu açılış töreni için Sivas’ta bulunan Başbakan Yıldırım, Valilik ziyaretinin ardından gazetecilerin Oğan’la ilgili sorularını yanıtladı.

Başbakan Yıldırım, “Kimin ne söylediğinin önemi yok. Bir televizyon yorumcusunun öyle bir lafı bizim partimizi bağlamaz” ifadesini kullandı. “Eski bir MKYK üyesi” hatırlatması üzerine Yıldırım, “Kim olursa olsun böyle bir şey asla kabul edilemez. Partimizin içinden biri bile olsa en şiddetli cevabı alır” ifadesini kullandı.

BAHÇELİ DE BUGÜN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

MHP lideri Devlet Bahçeli de bugün eski AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Oğan'a sert tepki göstermiş, "16 Nisan’ı bahane edip yeni devlet, yeni kurucu amacında olan varsa, aklını başına, ayağını da denk alsın" demişti. Bahçeli, "Elbette bu vahim iddialara Sayın Cumhurbaşkanı’nın öncelikle cevap vermesi en doğru ve akılcı olanıdır. Nitekim devletin başı bellidir" ifadesini de kullanmıştı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız