Güncel

Yürüyen Melek Pope “Gülümse İzmit’le" buluştu

Dünyayı 2 kez tur atan ultura maratoncu gezgin yazar Rosie Swale Pope, İzmit rotasında İzmit Belediye Başkanı. Fatma Kaplan Hürriyet ile makamında görüştü.

5 Ocak 2020 Saat: 00:58
Yürüyen Melek Pope “Gülümse İzmit’le" buluştu
Yürüyen Melek Pope “Gülümse İzmit’le" buluştu

İZMİT

Çocuklara yardım için İngiltere’den Nepal’e başlattığı farkındalık yürüyüşü ile tüm dünyada büyük yankı uyandıran İngiliz yazar, gezgin ve ultura maraton koşucusu Rosie Swale Pope, yolculuğunun Kocaeli durağında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti. Pope’un yolculuğunu en başından beri takip ettiğini ifade eden Başkan Hürriyet, “Gerçekleştirdiğiniz farkındalık yürüyüşü ve bu yürüyüşü başlatma amacınız inanın tüm dünya için çok kıymetli, örnek alınması gereken ve hayranlıkla izlediğimiz bir adım. Sizi bugün burada ağırlamaktan çok mutluyuz” diye konuştu.

Yürüyen Melek Pope’yi yalnız bırakmadılar

İzmit Belediye başkanını ziyaret eden Yürüyen Melek Pope’ye İzmit Belediye Başkan Yardımcıları Ünal Özmural Kocaeli Turizm Derneği Başkanı Soner Kılıç, Kocaeli Medya Mensupları Derneği başkanı  Bahar  Kaymakçı, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol eşlik etti.

İzmit’te kaldığı sürece Rosie Swale Pope destek sağlayan eşlik eden Adım Adım yardımseverlik organizasyonu üyelerinden Anıl Yaprakçı ve Feyza Ramazanoğlu oldu.

Başkan Hürriyet’e misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerini ileten Rosie Swale Pope, “Sizin gibi genç, güzel ve dinamik bir belediye başkanını karşımda bulmak beni çok daha fazla sevindirdi. İzmit’in insanları çok fazla misafirperver, hoşgörülü ve cana yakın. Siz bu özelliklerin hepsini bir belediye başkanı olarak yansıtıyorsunuz. Kentiniz için çok fazla çalıştığınızı duydum. Yoğun temponuza rağmen güler yüzlülüğünüz ve hayat enerjiniz beni çok etkiledi. Sizlere bir kez daha bizleri misafir ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Hürriyet’in Pope’ye Atatürk imzalı kahve takımı hediye etmesi anlamlı duygusal anlar yaşattı.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Net Haber Ajansı Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız